HP Victus'ta olan hall sensör sorunu benim de başıma geldi. Videoyu izledikten sonra ben de tedirgin oldum. Tam 1.5 sene sonra şuan aynı sorunu yaşıyorum. Servise göndereceğim, hadi hayırlısı.
Ayrıca aynı şekilde 1-2 ay önce başlayan gpu fan sesinden muzdaribim. Cihaz bazen yük altındayken kendi kendi aşırı şekilde titremeye başlıyor. Onuda servis talebine ekliyeceğim. Sanırım bu sorunlar bu cihazda kronik.
Bilgisayarım elime sorunsuz şekilde ulaştı ama süreçte bir takım olumsuzluklar yaşadım. HP'nin müşteri hizmetlerini aradığımda gayet güzel bir şekilde yardımcı oldular. Bilgisayarımı servis olmayan bir ilden gönderdim. Normalde Ankara servisine gönderecektim ancak İstanbul Maltepe BDH Bilişim...
Bilgisayarım elime sorunsuz şekilde ulaştı ama süreçte bir takım olumsuzluklar yaşadım. HP'nin müşteri hizmetlerini aradığımda gayet güzel bir şekilde yardımcı oldular. Bilgisayarımı servis olmayan bir ilden gönderdim. Normalde Ankara servisine gönderecektim ancak İstanbul Maltepe BDH Bilişim...
Bende cihaz yüke binince ekran gidip gelmeye başlıyordu. Sizin için durum nedir?
Sonuç
Servise gönderdim anakart tamiri, termal ve fan bakımları yapılıp gönderildi. Tek sıkıntı laptop kapağını 2-3 santim kadar çizmişler. Onun haricinde sorun çözüldü.