HP Victus Gaming 16-r1073nt (9J274EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ek disk slotu, UV kilidi acik daha güçlü islemci ve daha iyi panele sahip.
HP Victus Gaming 16-r1073nt (9J274EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Ek disk slotu, UV kilidi acik daha güçlü islemci ve daha iyi panele sahip.
Panel farkı var bence asla alınmaması gereken bir model Victus 16 diğer forumlar da da bu Victus'un ısınmama algısını yıktım burada da yıkarım herhalde hâlâ millet kendini kandırıyor adam attığım kanıtlara bile inanmıyor beğenmedim işareti atıyor komik.
@EmirElibol sizin düşünceniz nedir bu kadar limit dolu bir bilgisayarı açıkladım diye beni sevmediniz
Panel farkı var bence asla alınmaması gereken bir model Victus 16 diğer forumlar da da bu Victus'un ısınmama algısını yıktım burada da yıkarım herhalde hâlâ millet kendini kandırıyor adam attığım kanıtlara bile inanmıyor beğenmedim işareti atıyor komik.
@EmirElibol sizin düşünceniz nedir bu kadar limit dolu bir bilgisayarı açıkladım diye beni sevmediniz
Varsa bir kanıtınız sunun beğenmedim işareti atıp gitmekle olmaz kanıt sunun benim gibi ki diyelim haklısın ilk attığım fotoğraf Acer Nitro 5'in test skoru diğer attığım ise Victus 16'nın skoru fark açıkca ortada.
Aşırı ısınma kaliteli modellerde çok büyük bir problem değildir anakart dayanır ama Victus için dandini dastan bir anakart olduğu için ısı tehlikeli bakın Excalibur g serisine hep anakart arızası.
@Ruffian Normalde müdahale etmezdim ama ben de Victus kullanıcısıyım ve bir oyun hariç 95 dereceyi hiç görmedim. Ayrıca throttle yeme durumu da olmadı. Performansından da memnunum. Ne gibi bir uygulamada kullanacaksınız da throttle yiyeceksiniz onu merak ediyorum. Sentetik testler konusunda haklı olabilirsiniz ona bir şey diyemem ama direk olarak alınmaz deyip kenara atmak bence yanlış. Beğenmediğim tek kısmı panel kalitesi açıkçası.
@Ruffian normalde müdahale etmezdim ama ben de Victus kullanıcısıyım ve bir oyun hariç 95 dereceyi hiç görmedim. Ayrıca throttle yeme durumu da olmadı. Performansından da memnunum. Ne gibi bir uygulamada kullanacaksınız da throttle yiyeceksiniz onu merak ediyorum. Sentetik testler konusunda haklı olabilirsiniz ona bir şey diyemem ama direk olarak alınmaz deyip kenara atmak bence yanlış. Beğenmediğim tek kısmı panel kalitesi açıkçası.