Detaylar
Kim cevapladı?Ruffian
Uzman
Bana gülmeye devam edin 1.yılda dizinizi döversiniz 20 günlük cihazda mavi ekran ve anakartın kalitesizliğinden dolayı drop sorunları mevcut.
Anakart kalitesizliğinden dolayı drop sorunu yaşatabilir UV ile bunu azaltabilirsiniz ama asla keyifli bir oyun oynatmaz aman kırmayın aldıktan sonra.
Benim onerim bu versiyon olur;
![]()
HP Victus Gaming 16-r1073nt (9J274EA) Notebook
HP Victus Gaming 16-r1073nt (9J274EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ek disk slotu, UV kilidi acik daha güçlü islemci ve daha iyi panele sahip.
Anakart kalitesizliğinden dolayı drop sorunu yaşatabilir UV ile bunu azaltabilirsiniz ama asla keyifli bir oyun oynatmaz aman kırmayın aldıktan sonra.
35gvm78
Üstün
Benim onerim bu versiyon olur;
![]()
HP Victus Gaming 16-r1073nt (9J274EA) Notebook
HP Victus Gaming 16-r1073nt (9J274EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ek disk slotu, UV kilidi acik daha güçlü islemci ve daha iyi panele sahip.
Hocam konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu cihazdan farkı nedir?
HP Victus 16-R1056NT 9J258EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Victus 16-R1056NT 9J258EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1
Ruffian
Uzman
Hocam konuyu dağıtmak gibi olmasın ama bu cihazdan farkı nedir?
![]()
HP Victus 16-R1056NT 9J258EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1" Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
HP Victus 16-R1056NT 9J258EA i5-14500HX 16 GB 1 TB SSD RTX4060 16.1www.n11.com
Panel farkı var bence asla alınmaması gereken bir model Victus 16 diğer forumlar da da bu Victus'un ısınmama algısını yıktım burada da yıkarım herhalde hâlâ millet kendini kandırıyor adam attığım kanıtlara bile inanmıyor beğenmedim işareti atıyor komik.
@EmirElibol sizin düşünceniz nedir bu kadar limit dolu bir bilgisayarı açıkladım diye beni sevmediniz
Panel farkı var bence asla alınmaması gereken bir model Victus 16 diğer forumlar da da bu Victus'un ısınmama algısını yıktım burada da yıkarım herhalde hâlâ millet kendini kandırıyor adam attığım kanıtlara bile inanmıyor beğenmedim işareti atıyor komik.
@EmirElibol sizin düşünceniz nedir bu kadar limit dolu bir bilgisayarı açıkladım diye beni sevmediniz![]()
Isınıyor hocam ama ben aşırı bir ısınma görmedim belki de öyle aman aman başına geçmediğim içindir. Oyun oynamadım hep ofiste kullanmıştım.
Ruffian
Uzman
Varsa bir kanıtınız sunun beğenmedim işareti atıp gitmekle olmaz kanıt sunun benim gibi ki diyelim haklısın ilk attığım fotoğraf Acer Nitro 5'in test skoru diğer attığım ise Victus 16'nın skoru fark açıkca ortada.
Aşırı ısınma kaliteli modellerde çok büyük bir problem değildir anakart dayanır ama Victus için dandini dastan bir anakart olduğu için ısı tehlikeli bakın Excalibur g serisine hep anakart arızası.
Isınıyor hocam ama ben aşırı bir ısınma görmedim belki de öyle aman aman başına geçmediğim içindir. Oyun oynamadım hep ofiste kullanmıştım.
Aşırı ısınma kaliteli modellerde çok büyük bir problem değildir anakart dayanır ama Victus için dandini dastan bir anakart olduğu için ısı tehlikeli bakın Excalibur g serisine hep anakart arızası.
Dosya Ekleri
@Ruffian Normalde müdahale etmezdim ama ben de Victus kullanıcısıyım ve bir oyun hariç 95 dereceyi hiç görmedim. Ayrıca throttle yeme durumu da olmadı. Performansından da memnunum. Ne gibi bir uygulamada kullanacaksınız da throttle yiyeceksiniz onu merak ediyorum. Sentetik testler konusunda haklı olabilirsiniz ona bir şey diyemem ama direk olarak alınmaz deyip kenara atmak bence yanlış. Beğenmediğim tek kısmı panel kalitesi açıkçası.
Ruffian
Uzman
@Ruffian normalde müdahale etmezdim ama ben de Victus kullanıcısıyım ve bir oyun hariç 95 dereceyi hiç görmedim. Ayrıca throttle yeme durumu da olmadı. Performansından da memnunum. Ne gibi bir uygulamada kullanacaksınız da throttle yiyeceksiniz onu merak ediyorum. Sentetik testler konusunda haklı olabilirsiniz ona bir şey diyemem ama direk olarak alınmaz deyip kenara atmak bence yanlış. Beğenmediğim tek kısmı panel kalitesi açıkçası.
Emin misiniz? Sizde Intel işlemcimi var AMD işlemcimi çünkü HWiNFO'dan anlamazsanız anlatımı biraz uzun sürer buyurun deli dolu limitler.
@Ruffian bunu söylerkenki dayanağınız nedir mesela? Hangi oyunda performansından memnun kalmadınız? Hangi oyunda drop yiyerek lanet ettiniz cihaza?
HP Victus 16 RTX 4050 Valorant oynarken donuyor basit bakın adama 1 ayını çıkartmadan neler ile uğraşıyor.