odininabisi12

Çalışkan
Bilgisayarda son 2 gündür anlayamadığım bir şekilde laptopta Steam'den bir oyuna girdiğimde (şimdiye kadar peak ve repo oyunlarına girdiğimde oldu) monitör ve klavye çalışmayı bırakıyor. Laptop klavyesinin ışığı yanıyor normalde ve bir çalışmayı bırakıyor ışığı sönüyor, aynı zamanda monitör de gidiyor ama bilgisayar çalışmaya ve oyunlardan ses gelmeye devam ediyor. Steam dışında League of Legends açtığım zaman hiçbir problem yok Steam'de açtığım bu iki oyunda oldu (Steam'de başka oyun açmayı denemediğim için bu ikisi şu anlık sadece, denediğimde güncellerim farklı oyunlarda da olursa). Sebebini ya da çözümünü bilen varsa aydınlatabilir mi?

Denk geliyordur. Farklı platformdak da oyun oynadığınız zaman arıza meydana gelmiyor mu?
Hayır hocam, saatlerce LoL açık kalsa da girsem de bu problem olmuyor. Sadece steamden girince oluyor. Oyun açıkken ekran gidiyor ama ara sıra yanıp sönüyo klavye ve ben de o esnada oyunu kapatınca düzeliyor anlaamdım hiç.

Hayır hocam, saatlerce LoL açık kalsa da girsem de bu problem olmuyor. Sadece steamden girince oluyor. Oyun açıkken ekran gidiyor ama ara sıra yanıp sönüyo klavye ve ben de o esnada oyunu kapatınca düzeliyor anlaamdım hiç.
Peki beş on dakikalığına cihazı ısıtacak ve ekran kartını yoracak Furmark aracını deneyebilir misiniz?

Peki beş on dakikalığına cihazı ısıtacak ve ekran kartını yoracak FurMark aracını deneyebilir misiniz?

Tabii hocam bir saniye.

Peki beş on dakikalığına cihazı ısıtacak ve ekran kartını yoracak Furmark aracını deneyebilir misiniz?
Bilgisayar ısınınca mı oluyor diye denemek için mi bu, neyi anlamam lazım bu arada açtıktan sonra? Çok bir bilgim yok.