EK bir NOT:
Sizinki ile tam benzer bir durum olduğunu düşünmüyorum.
İki sene önce RTX4050 almak yerine RTX3050Tİ almıştım aynı fiyata.
4050 Olan Gigabyte laptop, 3050Tİ olan Acer Nitro idi. Pişman olmadım.
Ek bir not:
Sizinki ile tam benzer bir durum olduğunu düşünmüyorum.
İki sene önce RTX4050 almak yerine RTX3050 Ti almıştım aynı fiyata.
4050 olan Gigabyte laptop, 3050 Ti olan Acer Nitro idi. Pişman olmadım.
Gigabyte ve MSI için bu fiyat aralığında laptop almak mantık işi değil hocam 3050 Ti W değeri yüksek ise doğru tercih gibi duruyor şu an Acer'in hangi serisini kullanıyorsunuz.
Gigabyte ve MSI için bu fiyat aralığında laptop almak mantık işi değil hocam 3050 Ti W değeri yüksek ise doğru tercih gibi duruyor şu an Acer'in hangi serisini kullanıyorsunuz.
Limitsel ve anakartsal problemi var. Zayıf CPU performansı ve kötü soğutması var. Slim model tarzınde denenmiş bir cihaz lakin pek başarılı değil. Kullanan çoğu kullanıcının ileride problem yaşadığını gördüm. 12500H çok güçlü bir işlemci değil problem çıkarmayabilir lakin pek güven olmayabilir. Sorunsuz çok kullanan da var biraz şans işi model diyebilirim.
Acer Nitro V 15 ANV15-41-R47E Notebook NH.QSFEY.004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Açıkçası 30 bin küsur verip işi şansa bırakmak istemiyorum en son Lenovo LOQ 15IAX9 almaya karar vermiştim bunu görünce de sormak istedim galiba LOQ bu fiyatın lideri.
Acer Nitro V 15 ANV15-41-R47E Notebook NH.QSFEY.004 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.