Victus işlemcileri limitli hocam. Sürekli frekans düşüp çıkıyor (4800-3800 arası). FPS drop yiyeceğinizi sanmam ama devamlı olarak işlemcinizi tam performansta kullanamazsınız. Keza ekran paneli ve kasa kalitesi olarak da alınacak bir cihaz değil. Acer Nitro 16 öneririm ki incelemesini imza kısmımda bulabilirsiniz. 140W ekran kartı, %100 sRGB, 165Hz 3ms ekran paneliyle ve sıvı metali ile güzel bir fiyat performans ürünüdür kendisi. Taraf tutmuyorum sadece objektif yaklaşıyorum.
Ben zaten aslında ilk nitro 16yı almak istemiştim ama youtubeda bi video gördüm hp 16nın nitrodan daha iyi olduğuna fps ve perfonmans olarak o yüzden içime bi kuşku düştü o yüzden ben zaten bu bilgisayara 10 yıllık bilgisayardan geçiş yapıcam uzun zamanlı kullanmak için
Ben zaten aslında ilk nitro 16yı almak istemiştim ama youtubeda bi video gördüm hp 16nın nitrodan daha iyi olduğuna fps ve perfonmans olarak o yüzden içime bi kuşku düştü o yüzden ben zaten bu bilgisayara 10 yıllık bilgisayardan geçiş yapıcam uzun zamanlı kullanmak için
FPS kısmında Victus'un genel olarak yüksek olmasının sebebi işlemcisinden ve MUX Switch özelliğinden kaynaklanıyor. Ekstra olarak RDR2'de Acer buz gibi çalışırken HP 85-90 derecelerde dolanıyor. Ayrıca Valorant üzerinden neden 100 FPS gibi bir fark var onu da anlamış değilim.
FPS kısmında Victus'un genel olarak yüksek olmasının sebebi işlemcisinden ve MUX Switch özelliğinden kaynaklanıyor. Ekstra olarak RDR2'de Acer buz gibi çalışırken HP 85-90 derecelerde dolanıyor. Ayrıca Valorant üzerinden neden 100 FPS gibi bir fark var onu da anlamış değilim.
Nitro alıyım mı hocam kafam çok karışık çünkü bi kere alıcam 10 8 sene filan kullanmak için ilerideki oyunlarıda rahatlıkla oynatır mı ileride çıkan oyunları vesaire