34ilness
Başarılı
Merhaba arkadaşlar bu laptopu alıcamda alışveriş kredisiyle sizce alınır mı değer mi https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-HBCV000053UTPS
Tam olarak aynı cihaz var elimde ve gönül rahatlığıyla alabilirsin. Merak ettiğin soru var ise cihazla alakalı keza sorabilirsin.O zaman bunu alıcam https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qkbey-004-pm-HBC00005T6QJO almaya değer diyosunuz demi
Ben zaten aslında ilk nitro 16yı almak istemiştim ama youtubeda bi video gördüm hp 16nın nitrodan daha iyi olduğuna fps ve perfonmans olarak o yüzden içime bi kuşku düştü o yüzden ben zaten bu bilgisayara 10 yıllık bilgisayardan geçiş yapıcam uzun zamanlı kullanmak içinTam olarak aynı cihaz var elimde ve gönül rahatlığıyla alabilirsin. Merak ettiğin soru var ise cihazla alakalı keza sorabilirsin.
O hangi videoysa atın bakalım beraber görelim performans farkını vs. Ama sanmıyorum çünkü ikisi de neredeyse aynı bileşenleri kullanan cihazlar.Ben zaten aslında ilk nitro 16yı almak istemiştim ama youtubeda bi video gördüm hp 16nın nitrodan daha iyi olduğuna fps ve perfonmans olarak o yüzden içime bi kuşku düştü o yüzden ben zaten bu bilgisayara 10 yıllık bilgisayardan geçiş yapıcam uzun zamanlı kullanmak için
@Ayaz Siz ne düşünüyosunuz hocam ?
Bu hocamO hangi videoysa atın bakalım beraber görelim performans farkını vs. Ama sanmıyorum çünkü ikisi de neredeyse aynı bileşenleri kullanan cihazlar.
Nitro alıyım mı hocam kafam çok karışık çünkü bi kere alıcam 10 8 sene filan kullanmak için ilerideki oyunlarıda rahatlıkla oynatır mı ileride çıkan oyunları vesaireFPS kısmında Victus'un genel olarak yüksek olmasının sebebi işlemcisinden ve MUX Switch özelliğinden kaynaklanıyor. Ekstra olarak RDR2'de Acer buz gibi çalışırken HP 85-90 derecelerde dolanıyor. Ayrıca Valorant üzerinden neden 100 FPS gibi bir fark var onu da anlamış değilim.
Çok işlemci ağırlıklı bir oyun, normal.FPS kısmında Victus'un genel olarak yüksek olmasının sebebi işlemcisinden ve MUX Switch özelliğinden kaynaklanıyor. Ekstra olarak RDR2'de Acer buz gibi çalışırken HP 85-90 derecelerde dolanıyor. Ayrıca Valorant üzerinden neden 100 FPS gibi bir fark var onu da anlamış değilim.