Eğer daha iyi bir ekran isterseniz Nitro 16, daha iyi FPS isterseniz Victus 16 alabilirsiniz.Nitro alıyım mı hocam kafam çok karışık çünkü bi kere alıcam 10 8 sene filan kullanmak için ilerideki oyunlarıda rahatlıkla oynatır mı ileride çıkan oyunları vesaire.
Detaylar
Kim cevapladı?34ilness
Başarılı
Valla çok arada kaldım ya diğer hocamda hp 16 sorunlu limitli sıkıntısı var dedi ben nitro 16 mı alsamEğer daha iyi bir ekran isterseniz Nitro 16, daha iyi FPS isterseniz Victus 16 alabilirsiniz.
Güle güle kullanın hocam nitro 16 alabilirim bendeÇok işlemci ağırlıklı bir oyun, normal.
Nitro 16 tercih ederdim, Nitro 5 var bende buz gibi makine. Önerenden Allan razı olsun.
Oyunlarda o limiti pek fark etmezsiniz.Valla çok arada kaldım ya diğer hocamda hp 16 sorunlu limitli sıkıntısı var dedi ben nitro 16 mı alsam?
Ben olsam Nitro 16 alırdım ama eğer biraz daha fazla FPS almak istiyorsanuz Victus 16 alabilirsiniz. İşlemcisi de daha iyi zaten. Tabi limitli.
34ilness
Başarılı
Nitro 16 alıcağım teşekkür ederimOyunlarda o limiti pek fark etmezsiniz.
Ben olsam Nitro 16 alırdım ama eğer biraz daha fazla FPS almak istiyorsanuz Victus 16 alabilirsiniz. İşlemcisi de daha iyi zaten. Tabi limitli.
İşlemci saat hızları pil ve güç ayarlarından ayarlanabiliyor. Diğer konularda bir fikrim yok. HP alan arkadaşlarımın bir sorun yaşadığını henüz görmedim. Her zaman söylerim laptop önermiyorum. İyi sosyaller.Victus işlemcileri limitli hocam. Sürekli frekans düşüp çıkıyor (4800-3800 arası). FPS drop yiyeceğinizi sanmam ama devamlı olarak işlemcinizi tam performansta kullanamazsınız.
Victus 16 kullanıyorum. Panel kalitesi çok harika değil ama göze batmıyor. Tabii para vermişken kaliteli panel almak mantıklı olabilir. Isı konusunda hiç sorunum olmadı. O konuda mükemmel bir cihaz.
Hacım gaming laptop 10 yıl yaşayamaz bence : )Nitro alıyım mı hocam kafam çok karışık çünkü bi kere alıcam 10 8 sene filan kullanmak için ilerideki oyunlarıda rahatlıkla oynatır mı ileride çıkan oyunları vesaire
Nitro 5 bende köşeleri kesik versiyonu var çok ısınıyor ve yazılımsal sorunları da var. Sizinki yeni versiyon mu?Çok işlemci ağırlıklı bir oyun, normal.
Nitro 16 tercih ederdim, Nitro 5 var bende buz gibi makine. Önerenden Allan razı olsun.
34ilness
Başarılı
Nitro 16 evet yeni versiyon onu almayı düşünüyorumNitro 5 bende köşeleri kesik versiyonu var çok ısınıyor ve yazılımsal sorunları da var. Sizinki yeni versiyon mu?