Nitro alıyım mı hocam kafam çok karışık çünkü bi kere alıcam 10 8 sene filan kullanmak için ilerideki oyunlarıda rahatlıkla oynatır mı ileride çıkan oyunları vesaire.
Eğer daha iyi bir ekran isterseniz Nitro 16, daha iyi FPS isterseniz Victus 16 alabilirsiniz.

Eğer daha iyi bir ekran isterseniz Nitro 16, daha iyi FPS isterseniz Victus 16 alabilirsiniz.
Valla çok arada kaldım ya diğer hocamda hp 16 sorunlu limitli sıkıntısı var dedi ben nitro 16 mı alsam

Çok işlemci ağırlıklı bir oyun, normal.

Nitro 16 tercih ederdim, Nitro 5 var bende buz gibi makine. Önerenden Allan razı olsun.
Güle güle kullanın hocam nitro 16 alabilirim bende

Valla çok arada kaldım ya diğer hocamda hp 16 sorunlu limitli sıkıntısı var dedi ben nitro 16 mı alsam?
Oyunlarda o limiti pek fark etmezsiniz.

Ben olsam Nitro 16 alırdım ama eğer biraz daha fazla FPS almak istiyorsanuz Victus 16 alabilirsiniz. İşlemcisi de daha iyi zaten. Tabi limitli.

Victus işlemcileri limitli hocam. Sürekli frekans düşüp çıkıyor (4800-3800 arası). FPS drop yiyeceğinizi sanmam ama devamlı olarak işlemcinizi tam performansta kullanamazsınız.
İşlemci saat hızları pil ve güç ayarlarından ayarlanabiliyor. Diğer konularda bir fikrim yok. HP alan arkadaşlarımın bir sorun yaşadığını henüz görmedim. Her zaman söylerim laptop önermiyorum. İyi sosyaller.