Arkadaşlar Windows 11 kullanıcısıyım. Performans ve bazı bug vb. hatalardan bıktığım için Windows 10'a dönmüştüm fakat ses driverları gibi bazı driverlar PC Windows 10 desteklemediği için yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa W11'den başka çarem yok mu?

Arkadaşlar Windows 11 kullanıcısıyım. Performans ve bazı bug vb. hatalardan bıktığım için Windows 10'a dönmüştüm fakat ses driverları gibi bazı driverlar PC Windows 10 desteklemediği için yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa W11'den başka çarem yok mu?
Linux kullan diyeceğim de olmayacak.

Sistemini atabilir misin, marka model ve mümkünse link olarak.

@muhammedemreyesilyurt 11 kullanmaya devam gözüküyor. Benzer konular da mevcut.

Yeni nesil bilgisayarlarda mecbur Windows 11 kullanmak zorundasınız maalesef. Yeni nesil donanım sürücüleri Windows 10'dan desteği yavaş yavaş kesmeye başladı.

Tamamen zekice bir olay gibi gözüküyor :D baktın Windows 11 iyi değil kullanıcıları zorla ha. Teşekkür ederim ben Windows 11 illetinden devam.

Başka çaren yok maalesef. Zaten Windows 10 yüklersen verimlilik ve performans çekirdeklerini ayırt edemedikleri için işlemci performansın çok fazla düşecektir. Mecburen Windows 11 kullanacaksın.