Arkadaşlar Windows 11 kullanıcısıyım. Performans ve bazı bug vb. hatalardan bıktığım için Windows 10'a dönmüştüm fakat ses driverları gibi bazı driverlar PC Windows 10 desteklemediği için yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa W11'den başka çarem yok mu?

ses driverları gibi bazı driverlar PC Windows 10 desteklemediği için yüklenmiyor.
Yükleyiciyi kandırabilirsen yükleyebilirsin, Windows 11 sürücüler için çok fazla değişik özellik sunmuyor henüz, dolayısıyla sürücülerin 90% uyumludur. Veya Windows'un otomatik sürücü yüklemesine güvenmen lazım. Benim eski bilgisayarın sürücüleri Windows 11'de desteklenmiyordu (sürücüler eskiydi, o yüzden çok eski bir Windows sürümü olduğunu varsayıyordu kurulum araçları), ben de Windows'un sürücü yüklemesine bıraktım (ve işe yaradı).

Yükleyiciyi kandırabilirsen yükleyebilirsin, Windows 11 sürücüler için çok fazla değişik özellik sunmuyor henüz, dolayısıyla sürücülerin 90% uyumludur. Veya Windows'un otomatik sürücü yüklemesine güvenmen lazım. Benim eski bilgisayarın sürücüleri Windows 11'de desteklenmiyordu (sürücüler eskiydi, o yüzden çok eski bir Windows sürümü olduğunu varsayıyordu kurulum araçları), ben de Windows'un sürücü yüklemesine bıraktım (ve işe yaradı).

Ben driverlarda her zaman Windows'un kendi sürücülerini yüklemesini beklerim zaman geçtikten sonra driverları güncelleriyle değiştiririm fakat sistem kendi de yükleyemiyor ses driverını.

Arkadaşlar Windows 11 kullanıcısıyım. Performans ve bazı bug vb. hatalardan bıktığım için Windows 10'a dönmüştüm fakat ses driverları gibi bazı driverlar PC Windows 10 desteklemediği için yüklenmiyor. Bunun bir çözümü var mıdır, yoksa W11'den başka çarem yok mu?
O driverleri teker teker bulup kurabilirsiniz. Ben öyle yapmıştım ama Windows 10 daha da manyaklik çıkarınca mecbur Windows 11 kurdum geri. 11'de kalmak daha iyi çünkü driverleri 11'e göre ayarlıyorlar artık .

Başka çaren yok maalesef. Zaten Windows 10 yüklersen verimlilik ve performans çekirdeklerini ayırt edemedikleri için işlemci performansın çok fazla düşecektir. Mecburen Windows 11 kullanacaksın.

Öyle bir şey yok. Windows 10 da da iyi çalışır onlar. Ama buna kapitalizim denir işte. Baktılar 11 e geçiş az mecbur ediyorlar sizi.