PasPas

Becerikli
Arkadaşlar benim laptopum bozulmuştu, ben de garantiye verip düzelttim. Kuzene de HP Victus aldırtmıştım bu olaylar yaygın olmadığı dönem, o da aynı problemi yaşamaya başladı. Ben yanlış mı biliyorum yoksa bu laptopu garantiye verip üst laptop talep etme gibi bir durum mu vardı? HP'den çektiğimiz ne bu kadar? :D

Arkadaşlar benim laptopum bozulmuştu, ben de garantiye verip düzelttim. Kuzene de HP Victus aldırtmıştım bu olaylar yaygın olmadığı dönem, o da aynı problemi yaşamaya başladı. Ben yanlış mı biliyorum yoksa bu laptopu garantiye verip üst laptop talep etme gibi bir durum mu vardı? HP'den çektiğimiz ne bu kadar? :D

Üst model vermiyorlar he ekran kartın üst model olabilir o da şöyle victus 16 ise 15'in daha iyi bir kartlı modeli olabiliyor 16 için 16 nadir verirler. Her zamanda değişim olmaz hall sensörü değişimi aşırı basit bir şey.

Üst model vermiyorlar he ekran kartın üst model olabilir o da şöyle victus 16 ise 15'in daha iyi bir kartlı modeli olabiliyor 16 için 16 nadir verirler. Her zamanda değişim olmaz hall sensörü değişimi aşırı basit bir şey.
Birisi öyle demişti ama? Üst model talep edin diye?

Servise verince düzeltiyorlar. Recep abi bununla ilgili bir video çekmişti.

Peki ne durumda değişim yapıyorlar? Bir yerde duydum ama?

Biliyorum servise vericez oradan üst model talep etmiyor muyuz?

Birisi öyle demişti ama? Üst model talep edin diye?

Peki ne durumda değişim yapıyorlar? Bir yerde duydum ama?

Biliyorum servise vereceğiz oradan üst model talep etmiyor muyuz?

Farklı model değişimini genelde firmalar kronik bir ürün varsa yapar. Yani ilk ürün tamir edilir ama o sorun yine de belirmeye devam ediyorsa bu sefer değişim önerilir.