HP Victus laptop alınır mı?

Hocam teşekkürler uyarı için 40 bine kadar 4060 tarafında hangi cihaz alınır? Loglar var 4060'li onlarda da sanırım anakart arızası veriyormuş.

Hocam teşekkürler uyarı için 40 bine kadar 4060 tarafında hangi cihaz alınır? Loglar var 4060'li onlarda da sanırım anakart arızası veriyormuş.
Evet Lenovo hakkında da böyle söylentiler çıktı. Acer Nitro 5'i de ben önermiyorum. Sanırım forumdaki diğer arkadaşları beklemeliyiz.

Farklı marka tavsiyeleri daha iyi olacaktır. HP konu ile ilgili resmi açıklama ve çözüm sunana kadar bu cihazları önermek pek doğru olmayacak.

Evet Lenovo hakkında da böyle söylentiler çıktı.
Hindistan menşei olanlarda bu şekildeymis sanırım, ama ben alırken nereden bileyim menşei...

Son düzenleyen: Moderatör:

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. Bu laptopu buldum. Taksit imkanı vs falan mevcut. Bu fiyatlara 4060'li onerebileceginiz daha iyi model var mı veya bu alınır mı?
Şuan 40 binde alabileceğiniz en iyi cihaz Nitro 5. Onun dışında yok.

Victus fiyatında da bu var:

Bence şuan almayın bile 5050 bunlarla rekabet edebilir. O zamana kadar da paranız daha çok olur. Daha iyi modeller düşünürsünüz.

Bende önermiyorum değilde sevmiyorum. Ama problem yaratacak bir cihaz değil.
Bence bunu @mr.esat PTM7950 çözümünü deneyince ona soralım. Belki bana arızalı cihaz denk gelmiştir. Bu model benim kara listeme girmişti. Çünkü bendeki Nitro 5 cihaz korkunç bir şekilde çözülemez bir ısı problemi yaşatmaya başlamıştı ve cihazı bu sorundan dolayı uyguna satmak zorunda kaldım. Onu satıp HP Victus almıştım. Onda da kronik problem çıktı. Benim hiç şansım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…