HP Victus laptop alınır mı?

Bendeki bir sene boyunca sorunsuz çalıştı. Ancak Bir sene sonra inanılmaz seviyede ısınma problemi ortaya çıktı. Bir günde 3 macun değiştirdiğimi biliyorum. PTM7950 bile işe yaramadı. En en sonunda bu konudan midem bulandı ve cihazın kusurlarını yazarak çok komik fiyata sattım. Bendeki model AN515-58 idi.

Bendeki bir sene boyunca sorunsuz çalıştı. Ancak bir sene sonra inanılmaz seviyede ısınma problemi ortaya çıktı. Bir günde 3 macun değiştirdiğimi biliyorum. PTM7950 bile işe yaramadı. En en sonunda bu konudan midem bulandı ve cihazın kusurlarını yazarak çok komik fiyata sattım. Bendeki model AN515-58 idi.

Heyecanla RAM değiştirdikten sonra bir süre sonra RAM'la alakası bile olmayan bir arıza yüzünden garantisi iptal olup 30 binlik cihaza 50 bin isteyn Acer servisini görünce insan şok olur zaten haha. Bu arada şaka değil şikayetvara bakınca bir sürü yeni tarihli şikayet var.

Heyecanla RAM değiştirdikten sonra bir süre sonra RAM'la alakası bile olmayan bir arıza yüzünden garantisi iptal olup 30 binlik cihaza 50 bin isteyn Acer servisini görünce insan şok olur zaten haha. Bu arada şaka değil şikayetvara bakınca bir sürü yeni tarihli şikayet var.
Bu cihaz benim 1 ay boyunca canımı yaktı. İlk zamanları gerçekten güzeldi. Sorun çıkarmasaydı muhtemelen forumlarda önerirdim. Bence Acer değil de daha çok Intel suçlu gibime geliyor. Bu garanti bozulması olayı saçmaymış ama AMD işlemcili Acer Nitro 16 beni hiç üzmedi.

Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. Bu laptopu buldum. Taksit imkanı vs falan mevcut. Bu fiyatlara 4060'li onerebileceginiz daha iyi model var mı veya bu alınır mı?

Benim de bir tanıdığım laptop alacak ama bir türlü önerecek bir şey bulamıyorum. Benim kullandığım LOQ i5 12450HX 4060 olandan almayı düşünüyor ama onda da bazı cihazlarda anakart sorunu var diyorum. TUF ısınıyor, Acer'in servisi darboğaz ediyor, HP'nin hall sensörü sorunlu, Dell zaten Allah'a emanet, Monster gereksiz pahalı, MSI F/P ürünü yok, GameGaraj gibi cihazlar güven vermiyor kısaca problemi olmayan F/P dedikleri cihaz yok gibi bir şey.

Açıkçası öğrenci değilsem kesinlikle gaming laptop almazdım, laptopu yine kasa gibi kullanıyorum bir şey anlamadım. Ağır ve pili çabuk bittiği için yatakta falan da film izleyemiyorum bir şey anlamadım bu işten. Gündelik laptopum vardı pili aklıma bile gelmezdi, hafif falan gayet iyiydi gaming sıkıntı.

2025 laptopları beklemek gerekiyor gibi bakalım onlar nasıl olacak TUF 16 serisi çıkar yakında ondan umutluyum bu sefer düzgün bir soğutma yapacaklar inanıyorum.

Bu cihaz benim 1 ay boyunca canımı yaktı. İlk zamanları gerçekten güzeldi. Sorun çıkarmasaydı muhtemelen forumlarda önerirdim. Bence Acer değil de daha çok Intel suçlu gibime geliyor. Bu garanti bozulması olayı saçmaymış ama AMD işlemcili Acer Nitro 16 beni hiç üzmedi.

16 serisi olup da soğutma olarak kötü bir cihaz yok sanırım. Bence alınır da işte her şeyi Acer'in ellerine bırakmak gerekiyor gibi.

Hp Victus elendi, Lenovo Loq (intel işlemcili versiyonları) elendi, Acer Nitro 5 elendi. Geriye sadece Asus Tuf ve Lenovo Loq AMD Ryzen versiyonları kalıyor. Lenovo'nun AMD versiyonlarında anakart yanma sorunu çıkar mı acaba?

Hp Victus elendi, Lenovo Loq (intel işlemcili versiyonları) elendi, Acer Nitro 5 elendi. Geriye sadece Asus Tuf ve Lenovo Loq AMD Ryzen versiyonları kalıyor. Lenovo'nun AMD versiyonlarında anakart yanma sorunu çıkar mı acaba?
Asus Tuf Gaming A15 öneririm. O cihazın sadece kasası biraz dayanıksızdı. Dikkatli kullanırım derseniz sizi üzeceğini sanmam.

Victuslarda Hall sensor sorunu var. Recep Baltas ve @hasanmerkit bahsetmisti. O yuzden almayin. En guvenli liman simdilik Lenovo. Konudakiler elestirmis fakat ben pil omru disinda Acer Nitro 5'den memnunum. Zaten Nitro 5'in bataryasi bazi Lenovo laptoplardan daha fazla gidiyor.

TUF da soba. Loq Ryzenlerin de şuan çoğu pil süresi olarak yerlerde, 7435HS'de iGPU yok. O da taşınılabilir desktop yani :D
Bence bunu @mr.esat PTM7950 çözümünü deneyince ona soralım. Belki bana arızalı cihaz denk gelmiştir. Bu model benim kara listeme girmişti. Çünkü bendeki Nitro 5 cihaz korkunç bir şekilde çözülemez bir ısı problemi yaşatmaya başlamıştı ve cihazı bu sorundan dolayı uyguna satmak zorunda kaldım. Onu satıp HP Victus almıştım. Onda da kronik problem çıktı. Benim hiç şansım yok 😂
Valla hocam bilemiyorum ama dediğiniz kadar sıcak çalışmıyor ya. Ben 80'i nadir geçiyorum. Sıcaklık testi yayınlama fikrim var sadece CPU & GPU PTM7950 sürülmüş halde iken.

Şu sıcaklıklar falan on numara 5 yıldız bence.

F serileri öyle. Ama A serileri değil. PTM7950 buz yaptı cihazı.

Valla hocam bilemiyorum ama dediğiniz kadar sıcak çalışmıyor ya.
Umarım hiç sorun yaşamazsın.

Ben Recep Baltaş ile video çektiğimiz günden beri arıza yapan S1 Victus'umu pek açmadım. Şimdi gidip onu açacağım. Umarım bugün beni üzmez... Eurovision şarkısı çevirmem gerek. 🥲

Geri
Yukarı Alt