ltcolbaron41
Üstün
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. Bu laptopu buldum. Taksit imkanı vs falan mevcut. Bu fiyatlara 4060'li onerebileceginiz daha iyi model var mı veya bu alınır mı?
HP Victus cihaz bir süreliğine önermiyoruz. Kronik arızalar var. Omen serilerinde de olduğunu söylemeye başladılar. HP tarafından halen resmi bir açıklama yok. Recep Baltaş'ın beni misafir ettiği bu video, nedenini açıkladık:
Evet Lenovo hakkında da böyle söylentiler çıktı.Hocam teşekkürler uyarı için 40 bine kadar 4060 tarafında hangi cihaz alınır? Loglar var 4060'li onlarda da sanırım anakart arızası veriyormuş.
Hindistan menşei olanlarda bu şekildeymis sanırım, ama ben alırken nereden bileyim menşei...Farklı marka tavsiyeleri daha iyi olacaktır. HP konu ile ilgili resmi açıklama ve çözüm sunana kadar bu cihazları önermek pek doğru olmayacak.
Evet Lenovo hakkında da böyle söylentiler çıktı.![]()
Şuan 40 binde alabileceğiniz en iyi cihaz Nitro 5. Onun dışında yok.
Arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum. Bu laptopu buldum. Taksit imkanı vs falan mevcut. Bu fiyatlara 4060'li onerebileceginiz daha iyi model var mı veya bu alınır mı?
Bende önermiyorum değilde sevmiyorum. Ama problem yaratacak bir cihaz değil.@Kobra Ahmet Çakar, ben Acer Nitro 5'i de önermiyorum desem![]()
Bence bunu @mr.esat PTM7950 çözümünü deneyince ona soralım. Belki bana arızalı cihaz denk gelmiştir. Bu model benim kara listeme girmişti. Çünkü bendeki Nitro 5 cihaz korkunç bir şekilde çözülemez bir ısı problemi yaşatmaya başlamıştı ve cihazı bu sorundan dolayı uyguna satmak zorunda kaldım. Onu satıp HP Victus almıştım. Onda da kronik problem çıktı. Benim hiç şansım yokBende önermiyorum değilde sevmiyorum. Ama problem yaratacak bir cihaz değil.
Neden önermiyorsunuz hocam?@Kobra Ahmet Çakar, ben Acer Nitro 5'i de önermiyorum desem![]()