HP Victus laptop alınır mı?

Kral sende niye bu kadar bilgisayar var hahaha

Kral sende niye bu kadar bilgisayar var hahaha
Şu an elimde sadece 2 Victus kaldı. Diğerlerini sattım bile

Çok cihaz değiştirmek zorunda kaldım. Bir de mesleğim gereği bana bakım veya Windows kurulumu için gelen farklı farklı modeller de oluyor. O esnada inceleme fırsatı yakalıyorum.

Şimdi ilk defa Techolay'dan bir arkadaşımız cihaz gönderiyor. Onu da inceleyeceğiz ve mağduriyetini gidermeye çalışacağız. O da Acer Nitro 5. Ama kurcalatmış maalesef.

Acer Nitro 5'de de uçak motoru gibi fan sesi var.

En alınabilir Asus Tuf A15 sanırım. Onlarda nedense gereksiz pahalı oluyor. İndirimlerden yaklamak lazım diye düşünüyorum.

Acer Nitro 5'de de uçak motoru gibi fan sesi var.
Stok macunlarla çok sesli olduğu doğru. PTM7950 ile bir nebze rahatlıyor ama cihaz fan devri konusunda çok bonkör, döşüyor devirleri sürekli. İsterce 60 derece olsun, ses geliyor yani.

Gaming laptoplar küçültülmüş kasa oldukları için sarjları dayanmıyor.

Gaming laptoplar küçültülmüş kasa oldukları için sarjları dayanmıyor.
AMD işlemcili ve iGPU'lu laptopların gayet şarjı dayanıyor, hatta ve hatta benim 12500H'lı Nitro 5 5 saat falan verir düzgün ayarlarla. Yüke sokarsanız tüm cihazlar su gibi içer.

Stok macunlarla çok sesli olduğu doğru. PTM7950 ile bir nebze rahatlıyor ama cihaz fan devri konusunda çok bonkör, döşüyor devirleri sürekli. İsterce 60 derece olsun, ses geliyor yani.
Bu sadece Acer Nitro larda oluyor sanırım. V modelinde de soğutma sorunu vardı kasası berbattı. Acer Nitro 16 modelini bilmiyorum ama onda sıvı soğutma var sanırım. Onda fanlar ne durumda? çok sesli mi?

Mazgallari duzgun bir sekilde temizledigine emin misin? PTM7950'nin cozemeyecegi baska bir sorun yok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…