F serileri öyle. Ama A serileri değil. PTM7950 buz yaptı cihazı.

Umarım hiç sorun yaşamazsın.

Ben Recep Baltaş ile video çektiğimiz günden beri arıza yapan S1 Victus'umu pek açmadım. Şimdi gidip onu açacağım. Umarım bugün beni üzmez... Eurovision şarkısı çevirmem gerek. 🥲
Kral sende niye bu kadar bilgisayar var hahaha :D

Kral sende niye bu kadar bilgisayar var hahaha :D
Şu an elimde sadece 2 Victus kaldı. Diğerlerini sattım bile 😂

Çok cihaz değiştirmek zorunda kaldım. Bir de mesleğim gereği bana bakım veya Windows kurulumu için gelen farklı farklı modeller de oluyor. O esnada inceleme fırsatı yakalıyorum.

Şimdi ilk defa Techolay'dan bir arkadaşımız cihaz gönderiyor. Onu da inceleyeceğiz ve mağduriyetini gidermeye çalışacağız. O da Acer Nitro 5. Ama kurcalatmış maalesef.

TUF da soba. Loq Ryzenlerin de şuan çoğu pil süresi olarak yerlerde, 7435HS'de iGPU yok. O da taşınılabilir desktop yani :D

Valla hocam bilemiyorum ama dediğiniz kadar sıcak çalışmıyor ya. Ben 80'i nadir geçiyorum. Sıcaklık testi yayınlama fikrim var sadece CPU & GPU PTM7950 sürülmüş halde iken.

Şu sıcaklıklar falan on numara 5 yıldız bence.

Acer Nitro 5'de de uçak motoru gibi fan sesi var.

En alınabilir Asus Tuf A15 sanırım. Onlarda nedense gereksiz pahalı oluyor. İndirimlerden yaklamak lazım diye düşünüyorum.

Açıkçası öğrenci değilsem kesinlikle gaming laptop almazdım, laptopu yine kasa gibi kullanıyorum bir şey anlamadım. Ağır ve pili çabuk bittiği için yatakta falan da film izleyemiyorum bir şey anlamadım bu işten. Gündelik laptopum vardı pili aklıma bile gelmezdi, hafif falan gayet iyiydi gaming sıkıntı.
Gaming laptoplar küçültülmüş kasa oldukları için sarjları dayanmıyor.

Stok macunlarla çok sesli olduğu doğru. PTM7950 ile bir nebze rahatlıyor ama cihaz fan devri konusunda çok bonkör, döşüyor devirleri sürekli. İsterce 60 derece olsun, ses geliyor yani.
Bu sadece Acer Nitro larda oluyor sanırım. V modelinde de soğutma sorunu vardı kasası berbattı. Acer Nitro 16 modelini bilmiyorum ama onda sıvı soğutma var sanırım. Onda fanlar ne durumda? çok sesli mi?

Bendeki bir sene boyunca sorunsuz çalıştı. Ancak Bir sene sonra inanılmaz seviyede ısınma problemi ortaya çıktı. Bir günde 3 macun değiştirdiğimi biliyorum. PTM7950 bile işe yaramadı. En en sonunda bu konudan midem bulandı ve cihazın kusurlarını yazarak çok komik fiyata sattım. Bendeki model AN515-58 idi.
Mazgallari duzgun bir sekilde temizledigine emin misin? PTM7950'nin cozemeyecegi baska bir sorun yok cunku.