Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre.py

Üstün
Makaleler
1
Yer
Adana
Selamlar, HP Victus marka bilgisayarımı formatladım. Kurulumdan sonra ana ekranda bilgisayar biraz yavaş çalışıyor gibi geldiği için Windows Update kısmından güncelleştirmeleri denetle dediğimde Wi-Fi hatası aldım (driver olmadığı için).

Daha sonra neyse Windows 10'u kurayım bari deyip bilgisayarı yeniden başlattım. Yeniden başlatırken de flash diski çıkartıp yerine yenisini taktım ve bilgisayar dondu. Güç tuşuna basıp bilgisayarı kapattım, tekrar açtığımda aşağıdaki fotoğraf karşıma çıktı.

Bilgisayarımı eski haline nasıl getirebilirim?

20241008_204700.webp

Dosya Ekleri

• 20241008_210438.webp
    20241008_210438.webp
    175,3 KB · Görüntüleme: 89
Değerli hocalarım, şu an Windows 10 ana ekranındayım fakat hiçbir şekilde driver bulamıyorum. Ne yapmam lazım? Elimde fazladan bir bilgisayar daha var flaş disk ile manuel atabilirim.
Wireless modelini belirle surucusunu indir flash diske at laptopa kur. Gerisini internet uzerinden Windows halledecektir. Butun suruculeri bulamazsa, SNappy Driver Installer Origin kurup eksik driverlari bulmasini saglayabilirsin.

Wireless modelini belirle surucusunu indir flash diske at laptopa kur. Gerisini internet uzerinden Windows halledecektir. Butun suruculeri bulamazsa, SNappy Driver Installer Origin kurup eksik driverlari bulmasini saglayabilirsin.
Hallettim hocam teşekkür ederim, Win 10 için driver yokmuş. Mecbur 11 tekrardan kurdum.