Merhaba, bilgisayarımı F. 31 sürümüne güncelledikten sonra BIOS'a girememeye başladım (Fotoğraftaki gibi donup kalıyor), bu sorun daha önceden F. 29 sürümündeyken yoktu. Bugün abiminkini (O da F. 29 sürümünü kullanıyordu.) De güncelledim ve F. 31 yükledikten sonra aynı sorun onda da olmaya başladı. Daha önceden aynı soruna dair bir konu açılmış ancak güncellemeden sonra olduğunu söylememiş.
HP Victus 16 laptopumda BIOS'a giriş yapamıyorum. BIOS'a girmeye çalışırken siyah Victus logosunda sol altta da BIOS setup options yazısında takılı kalıyor. Baştan kurdum BIOS'u, Win+B gibi kombinasyonları denedim, cihazın gücünü boşalttım, bataryayı sökerek de boşalttım, işe yaramadı. Ne yaptıysam yapayım her seferinde bu ekranda takılı kaldı. Ne yapmam gerekiyor BIOS'u açabilmek için? (not: BIOS sürümü şu an en güncel sürümde.)
Edit: Bios'u USB ile tekrar kurduktan sonra 1 kereliğine girebiliyorum ondan sonra tekrar gidiyor.
Sorunun nedenini bilmiyorum ama sorun F.30 sürümüyle meydana geldi. Eylülden beri var yani sorun aralıkta yayınlanan F.31 sürümünde düzelir sanıyordum ama düzelmemiş. Maalesef HP tüketici deneyimlerini önemsemiyor ve sorunları görmezden geliyor. Geçici çözüm olarak BIOS'a girmeden laptopun portlarındaki tüm aygıtlar çıkarıldığında normal bir şekilde BIOS'a girilebilmesi gerekiyor.
Merhaba, HP Victus 16 S-0000 modelini kullanmaktayım. PC'min son BIOS güncellemesi olan F. 30 güncellemesini yaptım fakat bu güncellemeden sonra BIOS'a hiçbir şekilde (ESC, F10) girememeye başladım. Bir arkadaşım da aynı sorundan muzdarip. Acaba çözebilen veya sorunla karşılaşan var mıdır?
Cihazınızın model numarası nedir? Benim kullandığım cihaz HP Victus 16,1 inç Dizüstü Oyun Bilgisayarı 16-s0000 (76T52AV) olarak geçiyor. Bu cihazda F31 bios yüklü ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Acaba bios güncellemesi sırasında ters giden bir şeyler mi oldu? Ben hep açılışta ESC tuşuna basarak çıkan menüden BIOS'a giriş seçeneğini seçiyorum. Bir sorun olmuyor. Belki sizin için bu şekilde girmek mümkün olabilir.
Merhaba, HP Victus 16 S-0000 modelini kullanmaktayım. PC'min son BIOS güncellemesi olan F. 30 güncellemesini yaptım fakat bu güncellemeden sonra BIOS'a hiçbir şekilde (ESC, F10) girememeye başladım. Bir arkadaşım da aynı sorundan muzdarip. Acaba çözebilen veya sorunla karşılaşan var mıdır?
Cihazınızın model numarası nedir? Benim kullandığım cihaz HP Victus 16,1 inç Dizüstü Oyun bilgisayarı 16-S0000 (76T52AV) olarak geçiyor. Bu cihazda F31 BIOS yüklü ve herhangi bir sorun yaşamıyorum. Acaba BIOS güncellemesi sırasında ters giden bir şeyler mi oldu? Ben hep açılışta ESC tuşuna basarak çıkan menüden BIOS'a giriş seçeneğini seçiyorum. Bir sorun olmuyor. Belki sizin için bu şekilde girmek mümkün olabilir.
Fare takarak hiç kullanmamıştım. Akşam deneyip geri bildirimde bulunayım. İlginç bir sorun. Acaba BIOS ayarlarında USB ile ilgili ayarları değiştirince düzelme olacak mı? Bakayım bir.
Fare takarak hiç kullanmamıştım. Akşam deneyip geri bildirimde bulunayım. İlginç bir sorun. Acaba BIOS ayarlarında USB ile ilgili ayarları değiştirince düzelme olacak mı? Bakayım bir.
Kablolu farem olmadığından, kablosuz fare ile denedim. Yine bir sorun olmadı.
Muhtemelen belirli bir seriye özgü bir sorun. Benim bilgisayar AMD tabanlı olanlarından, sizinki Intel ise fark yaratabilir. Her ne kadar sitesinde 16-S0000 (76T52AV) olarak geçse de sipariş geçmişime baktığımda benim bilgisayarım HP Victus 16-S0018NT 7Z4M8EA olarak satılıyormuş. Bu kodlamalar kafamı karıştırıyor. Sizinkinden farklı bir seri olabilir diye düşündürdü.
Muhtemelen belirli bir seriye özgü bir sorun. Benim bilgisayar AMD tabanlı olanlarından, sizinki Intel ise fark yaratabilir. Her ne kadar sitesinde 16-S0000 (76T52AV) olarak geçse de sipariş geçmişime baktığımda benim bilgisayarım HP Victus 16-S0018NT 7Z4M8EA olarak satılıyormuş. Bu kodlamalar kafamı karıştırıyor. Sizinkinden farklı bir seri olabilir diye düşündürdü.