BirForumcuKişi

Üstün
Durum şu: HP Victus PC var, hall sensör arızası var. PC'de SSD'yi söküp 1660'lı G770 takacağım ama veriler önemli. İki işletim sistemi olarak başlatmayı düşünüyorum, sıkıntı çıkar mı? Geçici süre öyle kullanmak niyetindeyim, format atmadan.

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Durum şu: HP Victus PC var, hall sensör arızası var. PC'de SSD'yi söküp 1660'lı G770 takacağım ama veriler önemli. İki işletim sistemi olarak başlatmayı düşünüyorum, sıkıntı çıkar mı? Geçici süre öyle kullanmak niyetindeyim, format atmadan.

@Recep Baltaş
Evet uyar. Ancak sürücüleri tekrardan kurmanız gerekir. Mümkünse sysprep yapıp geçiş yapın.

Hocam genelde imaj alımlarında kullanılır. Windows verilerini silmez, sistemi farklı bir sisteme geçirmeye hazırlar. İşlemden sonra OOBE(Kurulum ekranı) geliyor karşınıza. Yeni hesap oluşturma ister ama eski hesabınız durcağı için sorun olmaz. Yeni kullanıcıyı sonra silersiniz.

Hocam genelde imaj alımlarında kullanılır. Windows verilerini silmez, sistemi farklı bir sisteme geçirmeye hazırlar. İşlemden sonra OOBE(kurulum ekranı) geliyor karşınıza. Yeni hesap oluşturma ister ama eski hesabınız durcağı için sorun olmaz. Yeni kullanıcıyı sonra silersiniz.

Yapmazsam sıkıntı cikar mi? Pek ugrasasim yok.