Bugün S0007NT'nin BIOS'unu HP'nin sürücü sayfasından indirerek mevcut F. 29 Rev. A'dan F. 30 Rev. A'ya yükselttim ve aynı sorunla karşılaşıyorum. Tam da bilgisayara format atacakken fark ettim bunu. Sonra Win+B+Power yaptım "BIOS Recovery error (500)" hatası aldım, F. 29 Rev. A sürümünü USB'ye yazdırdım baştan hata aldım, F. 30 Rev. A sürümünü USB'ye yazdırdım yine "BIOS Recovery error (500)" hatası aldım, CMOS resetledikten sonra BIOS'a girebildim ama geçici oldu. En son şunu fak ettim ve birkaç kez denedim: Portlardaki tüm aygıtları sökünce BIOS'a girebiliyorum. Sizde de böyle oluyor mu deneyebilir misiniz?
Benzer sorunu yaşayan biri HP'nin forumunda yanıt alamamış:
https://h30434.www3.hp.com/t5/Noteb...enter-the-BIOS-after-updating-it/td-p/9490095
@aethroderol @Efesss @VcEnox etiketlemek durumunda kaldım aranızdan sorunu çözen ya da bir gelişme yaşayan var mı bir de üstteki mesajımdaki gibi tüm portlardaki aygıtları çıkarınca BIOS'a girebiliyor musunuz?
@Hasan Merkit sizi hall sensör videosunda görmüştüm, bu konuda sizin fikrinizi de merak ediyorum, lütfen yanıt verin ama tavsiyem BIOS'unuzu F.30'a güncellemeyin. Teşekkürler.