Tamir deneyeceğim ne kadar sağlıklı ona bakacağım. Yurt dışından sipariş geçeceğim aklıma gelmişken ondan da alayım dedim. HP her seride aynı kullanmıyor olabilir. Bildiğiniz model var mı hiç? ben uyumsuzluk yaratmayacağını düşündüğüm bir parça var A3212LLHLT-T
Detaylar
Kim cevapladı?ALCYONEUS
Uzman
Tamir deneyeceğim ne kadar sağlıklı ona bakacağım. Yurt dışından sipariş geçeceğim aklıma gelmişken ondan da alayım dedim. HP her seride aynı kullanmıyor olabilir. Bildiğiniz model var mı hiç? Ben uyumsuzluk yaratmayacağını düşündüğüm bir parça var A3212LLHlt-t
Hocam Victus 16R-1045NT modelini kullanıyorum ısınan bir model S0 serisi ile ilgili sıcaklık değeri belirten bir arkadaş vardı konusu açık mı bilmiyorum bilgisayarı çok serin çalışıyor ama bildiğim kadarıyla onun da sensör sorunu var benim Victus bundan 1 hafta önce 80 derecenin altında çalışmıyordu şu an küçük bir macun değişimi yaptım 83-100 derece aralığında çalışan bilgisayar 68-80 bandında çalışıyor ve aldığım günden bu yana hiç sensör sorunu yaşamadım sensör modelini bulabilirseniz bir bakın derim ben bu değerlerde sorun yaşamıyorsam muhtemelen sensörü sağlamdır.
ONDEARTH
Uzman
Tamir deneyeceğim ne kadar sağlıklı ona bakacağım. Yurt dışından sipariş geçeceğim aklıma gelmişken ondan da alayım dedim. HP her seride aynı kullanmıyor olabilir. Bildiğiniz model var mı hiç? ben uyumsuzluk yaratmayacağını düşündüğüm bir parça var A3212LLHLT-T
Belki işine yarar ;
Hocam herhangi bir bilgi yok maalesef aradığım. Yine de teşekkürler.