Ethem Efe

Üstün
Yer
KKTC | Gazimağusa
Mikrofon çok önemli bir detay benim için, oldukça fazla kullanıyorum yaptığım çoğu şeyde. Rekabetçi oyun oynayan birisi değilim yoğunlukla. Daha çok casual oynuyorum. HS80 Max mikrofon konusunda en iyi deniliyor ancak sanırsam pelta diğer özellikler konusunda daha iyi bir kulaklık. Fiyat konusunda neredeyse aynılar, oldukça kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum.

@23783
@21312

1.48 boyum var, kafam küçük sayılır sanırım. Diğer özellikler açısından nasıl? Müzik dinleyen birisiyim. Hafif bass verse fena olmaz.
Fena değil, tatmin eder bir ROG Pelta olmasa da. Kafanız küçükse veya büyük değilse, mikrofon çok önemliyse HS80 Max alın.

@Ethem Efe, ha bu arada, ROG Pelta'nın mikrofonunda ufak bir delay sorunu var. Haberiniz olsun.

Fena değil, tatmin eder bir ROG Pelta olmasa da. Kafanız küçükse veya büyük değilse, mikrofon çok önemliyse HS80 Max alın.

@Ethem Efe, ha bu arada, ROG Pelta'nın mikrofonunda ufak bir delay sorunu var. Haberiniz olsun.
Birkaç aydır telefonu Wi-Fi aracılığıyla mikrofon olarak kullanıyorum. Ondan daha az delay vardır diye düşünüyorum.
Mikrofon önemli, ses kalitesi de önemli. Biraz düşünmem lazım :D

Mikrofon ne kadar önemli peki ne için kullanılacak?
Yayıncılık falan değil açıkçası, kayıt alma da değil. Genel olarak mikrofonu fazla kullanmamı gerektiren ve ne dediğimin açıkça anlaşılması gereken birkaç oyunda vakit geçiriyorum. Daha önce kullandığım kulaklıklarda, ne dediğim düzgün anlaşılmadığı için oldukça fazla problem yaşıyordum.
Pelta bu konuda yeterli bir performans verir diyorsanız alabilirim aslında.

Yayıncılık falan değil açıkçası, kayıt alma da değil. Genel olarak mikrofonu fazla kullanmamı gerektiren ve ne dediğimin açıkça anlaşılması gereken birkaç oyunda vakit geçiriyorum. Daha önce kullandığım kulaklıklarda, ne dediğim düzgün anlaşılmadığı için oldukça fazla problem yaşıyordum.
Pelta bu konuda yeterli bir performans verir diyorsanız alabilirim aslında.
Yeterli bir performans sunar Pelta.