- Makaleler
- 10
Geçen gün satın aldığım Huawei band 8'im elime ulaştı. Bugün incelemesini yapacağım. Huawei band 8 ve Mi Smart Band 8 arasından bu seçimi yaptım. Şu anlık memnun gibiyim. Uzun kullanımda güncellemesini yapacağım.
ürünü satın almak:
Ürünü Amazon üzerinden satın aldım. Bahar fırsatları ve 120TL +49.90TL indirim koduyla bana ucuza geldi. Alacaklara Amazon üstünden almasını tavsiye ederim. Hızlı teslimat ile ertesi gün teslim ediyorlar. (Amazon İndirimi)
www.akakce.com
teknik özellikleri:
Gayet hoş ve sade bir kutusu var. Kutu ilk başta boş gibi hissettirdi bana. Gerçekten çok hafif bir saat.
Kutusundan şarj aleti, saatin kendisi ve belgeler çıkıyor. Şarj aleti arkasına manyetikli yapışıyor. Ters takma gibi bir durumunuz olmuyor direk mıknatısla kendini ayarlıyor.
Saatin genel görsellerini incelemeye koyuyorum. Genel tasarımı hoşuma gitti.
telefon bağlantısı:
Gelelim en önemli kısımlardan birine. Bu alet telefona nasıl bağlanıyor? Telefonunuzda Huawei health uygulaması olması gerekli. Eğer telefonunuz Huawei değil ise internetten APK indirebiliyorsunuz. Huawei App Gallery sitesi üzerinden hem de. Ben Samsung telefon kullanıyorum bağlantıda bir problem yaşamadım.
Huawei Sağlık uygulaması(Huawei App Gallery)
Huawei Sağlık uygulaması(App Store)
Gayet hoş temaları bulunuyor. Hem de bayağı fazla ücretsiz teması var. Kesinlikle yeterli gelecektir.
inceleme özeti ve sonucu:
gelelim incelemenin sonuna. Her güzel şeyin bir sonu var. Genel olarak kalitesi hoşuma gitti. Özellikle AMOLED ekran olması çok güzel bir detay. Renkleri çok canlı gösteriyor. Parlaklığı gayet fazla güneşli havada kullanılabilir. Şarjın daha fazla gitmesini istiyorsanız siyah temalardan seçim yapabilirsiniz. Android olan Samsung telefonumda bağlantıda problem yaşamadım. Ayrıca Apple Store'de Huawei sağlık uygulaması bulunuyormuş. O konuda problem yok. Uygulaması gayet yeterli. Güzel ve yaratıcı temalar bulunuyor. Sonuç olarak tavsiyemdir alabilirsiniz. Hiç gözüm arkada kalmadı Smart band 8 almadığım için.
ürünü satın almak:
Ürünü Amazon üzerinden satın aldım. Bahar fırsatları ve 120TL +49.90TL indirim koduyla bana ucuza geldi. Alacaklara Amazon üstünden almasını tavsiye ederim. Hızlı teslimat ile ertesi gün teslim ediyorlar. (Amazon İndirimi)
Huawei Band 8 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Band 8 fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Band 8 özelliklerini incele, 888,25 TL'den başlayan fırsatları yakala!
teknik özellikleri:
- yaklaşık 14 gr (kayışsız) ağırlık
- 1.47 inç AMOLED.
194 × 368 piksel, piksel hassasiyeti: 282(özellikle AMOLED olması çok iyi) - Dayanıklı polimer malzeme kasa.(hafif olması için böyle yapmışlar hissiyatı gayet hoş.)
- 5 ATM suya dayanıklık.*
*Cihaz, ISO 22810:2010 standardı kapsamındaki 5 ATM dereceli dayanıklılık düzeyine uygundur; bu, 50 metreye kadar statik su basıncına 10 dakika dayanabileceğini gösterir, ancak gerçekte, 50 metre derinliğinde su geçirmez olduğu anlamına gelmez. Cihaz, yüzme havuzları veya kıyı boyunca yapılan sığ su aktiviteleri için kullanılabilir. Dalış yaparken, sıcak duş alırken, kaplıcalara, saunalara girerken, derin su veya hızlı su akışı içeren diğer aktiviteler sırasında giyilmesi amaçlanmamıştır. Cihazı okyanus suyunda taktıktan sonra tatlı suyla durulamayı ve silerek kurutmayı unutmayın. - Cihaz maksimum 14 gün dayanabilmektedir.
Kalp atış hızı izleme her zaman açık, Huawei trusleep™ geceleri kapalı, haftada 30 dakikalık egzersiz, mesaj bildirimleri açık (günde 50 mesaj, 6 arama ve 3 alarm dahil) ve günde 200 ekran açılışı.
Cihaz, tipik kullanımda 9 güne kadar dayanabilir.
Kalp atış hızı izleme her zaman açık, Huawei trusleep™ geceleri açık, otomatik spo₂ izleme ve stres algılama etkin, haftada 60 dakikalık egzersiz, mesaj bildirimleri açık (günde 50 mesaj, 6 çağrı ve 3 alarm dahil), ve günde 200 ekran açılışı.
Always on ekran açıkken cihaz 3 güne kadar dayanabilir.
Always on ekran açık, kalp atış hızı izleme her zaman açık, Huawei trusleep™ geceleri açık, otomatik spo₂ izleme ve stres algılama etkin, haftada 60 dakikalık egzersiz, mesaj bildirimleri açık (günlük 50 mesaj, 6 çağrı ve 3 alarm) ve günde 500 ekran açılışı.
Gayet hoş ve sade bir kutusu var. Kutu ilk başta boş gibi hissettirdi bana. Gerçekten çok hafif bir saat.
Kutusundan şarj aleti, saatin kendisi ve belgeler çıkıyor. Şarj aleti arkasına manyetikli yapışıyor. Ters takma gibi bir durumunuz olmuyor direk mıknatısla kendini ayarlıyor.
Saatin genel görsellerini incelemeye koyuyorum. Genel tasarımı hoşuma gitti.
telefon bağlantısı:
Gelelim en önemli kısımlardan birine. Bu alet telefona nasıl bağlanıyor? Telefonunuzda Huawei health uygulaması olması gerekli. Eğer telefonunuz Huawei değil ise internetten APK indirebiliyorsunuz. Huawei App Gallery sitesi üzerinden hem de. Ben Samsung telefon kullanıyorum bağlantıda bir problem yaşamadım.
Huawei Sağlık uygulaması(Huawei App Gallery)
Huawei Sağlık uygulaması(App Store)
Gayet hoş temaları bulunuyor. Hem de bayağı fazla ücretsiz teması var. Kesinlikle yeterli gelecektir.
inceleme özeti ve sonucu:
gelelim incelemenin sonuna. Her güzel şeyin bir sonu var. Genel olarak kalitesi hoşuma gitti. Özellikle AMOLED ekran olması çok güzel bir detay. Renkleri çok canlı gösteriyor. Parlaklığı gayet fazla güneşli havada kullanılabilir. Şarjın daha fazla gitmesini istiyorsanız siyah temalardan seçim yapabilirsiniz. Android olan Samsung telefonumda bağlantıda problem yaşamadım. Ayrıca Apple Store'de Huawei sağlık uygulaması bulunuyormuş. O konuda problem yok. Uygulaması gayet yeterli. Güzel ve yaratıcı temalar bulunuyor. Sonuç olarak tavsiyemdir alabilirsiniz. Hiç gözüm arkada kalmadı Smart band 8 almadığım için.