Kahverengi derisi de 5999 TL o da gayet iyi fiyatta.
Detaylar
Kim cevapladı?@Mithat Berhan GT3 Pro modellerinin sensörlerinin GT4 modellerinin sensörlerinden daha kaliteli ve daha isabetli ölçüm yaptığı söyleniyordu, doğruluğunu bilmiyorum.
Sanırım burada en büyük etken dediğin gibi malzeme kalitesi... Normal cam ve safir kristal cam kıyaslanmaz zaten de
.
Neyse konudan sapmayayım, bu ürün kesinlikle bu fiyata alınır. Samsung'un Watch serisinden daha iyi görünüyor.
Sanırım burada en büyük etken dediğin gibi malzeme kalitesi... Normal cam ve safir kristal cam kıyaslanmaz zaten de
Neyse konudan sapmayayım, bu ürün kesinlikle bu fiyata alınır. Samsung'un Watch serisinden daha iyi görünüyor.
- Makaleler
- 1
@Mithat Berhan GT3 Pro modellerinin sensörlerinin GT4 modellerinin sensörlerinden daha kaliteli ve daha isabetli ölçüm yaptığı söyleniyordu, doğruluğunu bilmiyorum.
Sanırım burada en büyük etken dediğin gibi malzeme kalitesi... Normal cam ve safir kristal cam kıyaslanmaz zaten de.
Yeşil rengi olsaydı, bu fiyata kesinlikle sipariş verirdim. Ama bu renk pek ağır ve gösterişli durmuyor bence. Bu saati alsam sadece saate bakacağım, ölçüm vs. umurumda değil. GT3 de almıştım fakat bu renkti ve hoşuma gitmedi.
- Makaleler
- 1
Evet, dün gece görmüştüm ve almayı düşünüyordum ama sabah baktım yoktu. Dediğiniz gibi, kahverenginin kasası ve siyah uyumu daha iyi. Ama fiyat 5000 TL’ye anca yeterken, 1000 TL daha verip üstüne farklı kordon almam gerekecek çünkü kordonunu pek beğenmiyorum.@Hans sabah 5099'a geldi ama stoğu çok daha azdı siyaha göre. Kahverengi neden düşünmedin?
Akıllı saat konusunda hiç tam istediğim gibi bir ürün bulamadım.