Furkan9600
Uzman
Huawei cihaz almayı düşünüyorum ama mesela Nova 12 vs. ne kadar güncelleme alır?
Belirsiz, muamma...
Şu anki politikaya göre hiçbir cihazına net güncelleme vaadi sunmuyor bu marka.
Evet, hala 7 nm işlemci mimarisini kullanıyorlar. Seneye 4 veya 5 nm mimarisine geçebilirler. Bu atılımla farkı bir nebze olsun kapatacaklardır. Ayrıca her ne kadar kötü bir işlemci kullansalarda işletim sistemleri ve uygulamaları oldukça optimize bir şekilde çalışıyor. 3-4 seneye kalmaz Apple'a yetişirler. Çünkü tek sıkıntıları işlemci. Başka bir sorunları yok.İşlemci tarafında çok geride, güncelleme garantisi olsa bile uzun süreli kullanımda üzecek bir cihaz.
Evet, hala 7 nm işlemci mimarisini kullanıyorlar. Seneye 4 veya 5 nm mimarisine geçebilirler. Bu atılımla farkı bir nebze olsun kapatacaklardır. Ayrıca her ne kadar kötü bir işlemci kullansalarda işletim sistemleri ve uygulamaları oldukça optimize bir şekilde çalışıyor. 3-4 seneye kalmaz Apple'a yetişirler. Çünkü tek sıkıntıları işlemci. Başka bir sorunları yok.
Şöyle diyeyim o zaman cihaz aldığın an ne zaman Update gelir kafasında olacaksın Nova 12SE ya da bir üstü 13 alınır mı?