Ambargodan sonra garanti vermemeye başladı. Şu an kendi işletim sistemlerini yeni yeni kullanmaya başladılar. Bu yeni OS ile güncelleme politikaları belli olur. Ayrıca Huawei bölgesel bazda politika uyguluyor şu an. Aktif olarak Çin cihazları 3-4 ayda bir garanti güvenlik güncellemesi alıyor. Tabii cihazdan cihaza bu durum değişir.

İşlemci tarafında çok geride, güncelleme garantisi olsa bile uzun süreli kullanımda üzecek bir cihaz.
Evet, hala 7 nm işlemci mimarisini kullanıyorlar. Seneye 4 veya 5 nm mimarisine geçebilirler. Bu atılımla farkı bir nebze olsun kapatacaklardır. Ayrıca her ne kadar kötü bir işlemci kullansalarda işletim sistemleri ve uygulamaları oldukça optimize bir şekilde çalışıyor. 3-4 seneye kalmaz Apple'a yetişirler. Çünkü tek sıkıntıları işlemci. Başka bir sorunları yok.

Evet, hala 7 nm işlemci mimarisini kullanıyorlar. Seneye 4 veya 5 nm mimarisine geçebilirler. Bu atılımla farkı bir nebze olsun kapatacaklardır. Ayrıca her ne kadar kötü bir işlemci kullansalarda işletim sistemleri ve uygulamaları oldukça optimize bir şekilde çalışıyor. 3-4 seneye kalmaz Apple'a yetişirler. Çünkü tek sıkıntıları işlemci. Başka bir sorunları yok.

Zamanında P20 Pro kullanmıştım çok güzel bir cihazdı performansı olsun arayüzü vs. inanılmaz güzeldi sanki Android değil gibiydi, tek kötü yanı Bootloader kilidi açmak için fazlasıyla para ödemen gerekiyor ona da değmez.