Furkan9600 4
Yetkin
Huawei cihaz almayı düşünüyorum ama mesela Nova 12 vs. ne kadar güncelleme alır?
Belirsiz, muamma...
Şu anki politikaya göre hiçbir cihazına net güncelleme vaadi sunmuyor bu marka.
Evet, hala 7 nm işlemci mimarisini kullanıyorlar. Seneye 4 veya 5 nm mimarisine geçebilirler. Bu atılımla farkı bir nebze olsun kapatacaklardır. Ayrıca her ne kadar kötü bir işlemci kullansalarda işletim sistemleri ve uygulamaları oldukça optimize bir şekilde çalışıyor. 3-4 seneye kalmaz Apple'a yetişirler. Çünkü tek sıkıntıları işlemci. Başka bir sorunları yok.İşlemci tarafında çok geride, güncelleme garantisi olsa bile uzun süreli kullanımda üzecek bir cihaz.
Evet, hala 7 nm işlemci mimarisini kullanıyorlar. Seneye 4 veya 5 nm mimarisine geçebilirler. Bu atılımla farkı bir nebze olsun kapatacaklardır. Ayrıca her ne kadar kötü bir işlemci kullansalarda işletim sistemleri ve uygulamaları oldukça optimize bir şekilde çalışıyor. 3-4 seneye kalmaz Apple'a yetişirler. Çünkü tek sıkıntıları işlemci. Başka bir sorunları yok.
Şöyle diyeyim o zaman cihaz aldığın an ne zaman Update gelir kafasında olacaksın Nova 12SE ya da bir üstü 13 alınır mı?