Teşekkürler. Touchpad yüzeyinde orantısızlık var mı? Köşelerini parmağınızla kontrol edip deneyebilirsiniz. Bende sol üstü milimetrik olarak yüksekte.
Bende bir sorun yok ama sadece şöyle bir sorun var ya da bana sorun olarak geliyor ufacık gezinme yaptığımda Touchpad üzerinde sanki boşluk var mış gibi hissediyorum ama onun dışında bir sorunum yok.

Bende bir sorun yok ama sadece şöyle bir sorun var ya da bana sorun olarak geliyor ufacık gezinme yaptığımda Touchpad üzerinde sanki boşluk var mış gibi hissediyorum ama onun dışında bir sorunum yok.
Çok teşekkür ederim. Son olarak bir şey daha sorabilir miyim? Videodaki attığım sorunda var bende. Düz bir zemine laptopu koyunca touchpad'e ya da touchpadın yan kısımlarına hafif parmağımla vurduğumda aynı ses geliyor. Sizde oluyor mu?

Çok teşekkür ederim. Son olarak bir şey daha sorabilir miyim? Videodaki attığım sorunda var bende. Düz bir zemine laptopu koyunca touchpad'e ya da touchpadın yan kısımlarına hafif parmağımla vurduğumda aynı ses geliyor. Sizde oluyor mu?

Evet benimde bahsettiğim buydu bende de var bu olay.

Ayrıca sadece alt kısımda yani tuş yerlerinde var yani Touchpad'i ortadan yukarısı ayrı aşağısı ayrı olacak şekilde ikiye bölünce aşağısı böyle ama üstte böyle bir şey söz konusu değil.

Son düzenleme:
Evet benimde bahsettiğim buydu bende de var bu olay.

Ayrıca sadece alt kısımda yani tuş yerlerinde var yani Touchpad'i ortadan yukarısı ayrı aşağısı ayrı olacak şekilde ikiye bölünce aşağısı böyle ama üstte böyle bir şey söz konusu değil.
Bende de aynı. Takılma sorununu çok dert etmicem artık kablosuz bir fare alıcam.

Merhaba arkadaşlar, 2-3 gün önce elime ulaştı laptop. 2-3 gün aralıksız kullandım ve dün akşam touchpad'in bazen donduğunu hiç hareket etmediğini ve bazen işaretlediğim yere gitmediğini saptığını farkettim. Yani kısaca stabil çalışmıyor.

Bunun haricinde touchpad yüzeyine hafif dokununca ses geliyor buna sanırım "rattle" deniyor. Birde touchpadın sol üst kenarı diğer kenarlara göre orantılı değil biraz daha yukarıda gibi ancak milimetrik bu tabii. Bu paragrafta yazdığım iki şeyi evdeki Lenovo laptopumda da gözledim bunu göz ardı ediyorum ancak touchpad'in sapıtması canımı sıkıyor. Reddit gibi forumlarda da bu tür problemler yaşayan gördüm Huawei laptoplarda. Başka yaşayan var mı ya da çözüm öneriniz var mı?
Aynı sorunu yaşıyorum, huawei matebook 14 2024 kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Son bir haftadır touchpad donuyor, bazen hiç hareket etmiyor bir süre takılı kalıyor. Donanımsal, kronik bir sorun mu acaba çözdünüz mü?