Huawei MateBook D16 touchpad sorunu

Teşekkürler. Touchpad yüzeyinde orantısızlık var mı? Köşelerini parmağınızla kontrol edip deneyebilirsiniz. Bende sol üstü milimetrik olarak yüksekte.
Bende bir sorun yok ama sadece şöyle bir sorun var ya da bana sorun olarak geliyor ufacık gezinme yaptığımda Touchpad üzerinde sanki boşluk var mış gibi hissediyorum ama onun dışında bir sorunum yok.

Bende bir sorun yok ama sadece şöyle bir sorun var ya da bana sorun olarak geliyor ufacık gezinme yaptığımda Touchpad üzerinde sanki boşluk var mış gibi hissediyorum ama onun dışında bir sorunum yok.
Çok teşekkür ederim. Son olarak bir şey daha sorabilir miyim? Videodaki attığım sorunda var bende. Düz bir zemine laptopu koyunca touchpad'e ya da touchpadın yan kısımlarına hafif parmağımla vurduğumda aynı ses geliyor. Sizde oluyor mu?

İfadeler: Que
Evet benimde bahsettiğim buydu bende de var bu olay.

Ayrıca sadece alt kısımda yani tuş yerlerinde var yani Touchpad'i ortadan yukarısı ayrı aşağısı ayrı olacak şekilde ikiye bölünce aşağısı böyle ama üstte böyle bir şey söz konusu değil.

Son düzenleme:
Bende de aynı. Takılma sorununu çok dert etmicem artık kablosuz bir fare alıcam.

@yusufklncc Sizde galiba aynı laptopu kullanıyorsunuz. Böyle şeyler yaşadınız mı?
2023 modelini kullanıyorum hocam ben 2 USB-C porta sahip olan. Bahsettiğiniz hiçbir şeyi deneyimlemedim. Gerek oran olsun gerek takılma.

Aynı sorunu yaşıyorum, huawei matebook 14 2024 kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. Son bir haftadır touchpad donuyor, bazen hiç hareket etmiyor bir süre takılı kalıyor. Donanımsal, kronik bir sorun mu acaba çözdünüz mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…