Huawei MatePad 11.5 2025 Pappermatte vs Honor pad V9

Bütçe
17.500 TL

megatronn 5

Üstün
Merhaba. MatePad 11.5 2024 tabletim serviste ve muhtemelen iade olacak. İade olunca direkt yeni tablet siparişini vereceğim. Sınava hazırlanacağım ve kalem olması şart. Tableti muhtemelen üniversitede götüreceğim; götürmesem bile kardeşime bırakacağım, o yüzden tabletin uzun ömürlü olması çok daha iyi olur. Çok oyun oynamam, en azından sınava kadar ama sonrasında az da olsa oynarım bir şeyler. Ama bu fiyata alacağım herhangi bir tabletin beni oyun anlamında üzeceğini sanmıyorum; o yüzden amacım oyun tableti değil de ders odaklı bir tablet almak. Lütfen Xiaomi Pad 7 gibi genel amacı oyun ve performans olan tabletleri önermeyin.

Aklımda 2 model var. İlki Huawei MatePad 11.5 2025 Paper Matte Edition. 14.000 bandında şu an. Yanına kalem de alacak olursam 17.000 civarına geliyor. Ekranın kağıt gibi olması çok hoşuma gidiyor; ancak Google servisleri eski tabletimde orijinal gibi çalışmıyordu, o yüzden biraz ön yargım var Huawei tabletlerine karşı.

İkinci seçeneğim Honor Pad V9. 17.500 TL'ye kalem + kılıf hediyesi ile geliyor. İşlemcisi falan bayağı bir güçlü ama kalem performansı nasıl bilmiyorum. Tablet alırsam çözeceğim soruların %90'ını tabletten çözeceğim; o yüzden kaleme bu kadar önem veriyorum.

Bütçem taş çatlasa 18.000 TL; hatta o kadar da çıkamayabilirim. F/P olarak beni en üzmeyecek cihaz hangisi olur? Aklımda Redmi Pad 2 Pro modeli de vardı, klavye hediyesi yüzünden ama klavye ile çok işim olmuyor; o yüzden gereksiz geldi bana, eledim onu. Bu iki model arasından hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin için uygun olan Honor gözüküyor. Kaleme önem verenler için iyi bir tercih.

Hocam bana da öyle geliyor ama Huawei'nin kağıt ekranlı olması kafamı karıştırıyor. Bir arkadaşımda vardı, kalem deneyimi gerçekten çok hoşuma gitmişti; ancak Honor'un kalemi deneyimleme fırsatım olmadı. Sizce Honor'un kalemi üzer mi Huawei'ye göre?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…