Tab a9+ kullanıyorum ve oyun oynanmadığı sürece yeterli bir tablet S9 fe üzmez diye düşünüyorum, ama o kadar para vermişken insan bi amoled ekran olsun diyor, size kalmış bir elektronik mağazasında deneyin derim.

Bende ikisi arasında kaldım. Yola Huawei diye çıktık şu an Samsung ağır basıyor durum güncellemesi yapar mısınız?
Hocam Samsung tabletten gayet memnun kaldım. Ekranı falan gayet güzel. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı şu ana kadar. İki tane daha arkadaşım önerimle aldılar gayet memnunlar. Bu bütçede ideal bir tablet olduğunu düşünüyorum.

Hocam Samsung tabletten gayet memnun kaldım. Ekranı falan gayet güzel. Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı şu ana kadar. İki tane daha arkadaşım önerimle aldılar gayet memnunlar. Bu bütçede ideal bir tablet olduğunu düşünüyorum.

Genel olarak TFT olmasını herkes aşağılamış, ben not tutmak ve YouTube'dan video izlemek için alacaktım neredeyse tüm işim ekranla bu yüzden biraz düşündürüyor.

Genel olarak TFT olmasını herkes aşağılamış, ben not tutmak ve YouTube'dan video izlemek için alacaktım neredeyse tüm işim ekranla bu yüzden biraz düşündürüyor.
Hocam onu ben de kafamda soru işareti olarak almıştım ama anlık memnunum. Aynı işlemler için kullanıyorum tam olarak. Çoğu mağazada açık hali var Mediamarkt’a falan gidip bir bakın isterseniz.