Huawei tablete güncelleme vermeyi bırakmış. Çin sürümlere vermiş ama bunlara vermemiş. WGR-W09 kodu tableti güncelleme şansımız var mı? Ben bulamadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
BL kilidi açılamadığı için sanmıyorum.
Muhtemelen Çin sürümünde görünenden de öte fark olacak ki Huawei bunu sadece anavatanına vermeyi layık görmüş.
Yeri değil ama söyleyeyim istedim, bunun gibi kalburüstü bütçelerde şu markaya bakmayınız - tamah etmeyiniz. Yeni tanıttıkları cihazları da uzun süredir HarmonyOS 4.3 ile Global'e sürüyorlar ama Çin'deki kitle HarmonyOS 7 güncellemesi almaya hazırlanıyor, şaka gibi...
Muhtemelen Çin sürümünde görünenden de öte fark olacak ki Huawei bunu sadece anavatanına vermeyi layık görmüş.
Yeri değil ama söyleyeyim istedim, bunun gibi kalburüstü bütçelerde şu markaya bakmayınız - tamah etmeyiniz. Yeni tanıttıkları cihazları da uzun süredir HarmonyOS 4.3 ile Global'e sürüyorlar ama Çin'deki kitle HarmonyOS 7 güncellemesi almaya hazırlanıyor, şaka gibi...
- Makaleler
- 6
Huawei tablete güncelleme vermeyi bırakmış. Çin sürümlere vermiş ama bunlara vermemiş. WGR-W09 kodu tableti güncelleme şansımız var mı? Ben bulamadım.
Huawei globale openharmony vermediği için şu an globaldeki hiçbir telefon ve tableti güncellemeyi alamıyor.Yoksa HarmonyOS 4 alsada temelde AndroidOS sürümü aynı.
Kesinlikle. Huawei'nin artık güncellemeyi sunması lazım. 20k ya kadarki tabletleri kesinlikle iyi. Bende kullanıyorum ama openharmony bu cihazlara ilaç gibi gelecektir.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Huawei'nin artık güncellemeyi sunması lazım. 20k ya kadarki tabletleri kesinlikle iyi.
Hocam 20K₺ de fazla bu marka için. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim, aynı bütçede iPad varken diğer markalara bakmak mantıklı değil. 20K₺ bandında Huawei tarafı MatePad 11.5S 2026 modelini sunuyorken iPad tarafında iPad A16 alabiliyorsun. Hangisinin daha iyi olduğunu söylememe gerek yok sanıyorum, iPad'teki A16 yongası Single Core'da kendinden çok daha pahalı olan Tab S11 serisindeki Dimensity 9400 Plus seviyesinde güç sunuyor.
Huawei tarafında şu an tek alınabilir model MatePad 11.5 2025 modeli, o da fiyatından dolayı...
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Galiba Çin'de kendi işletim sistemlerini veriyorlar (Androidden bağımsız.) diğer yerlere Android 12 ye görünüm giydiriyorlar. Azıcık mantıkları çalışsa Bl kilidi koymazlar, el altından geliştiricilere para veririler alan insanlar isteklerine göre custom rom atarlar ama nerde...
- Makaleler
- 6
Hocam 20k₺ de fazla bu marka için. Daha doğrusu şöyle söyleyeyim, aynı bütçede iPad varken diğer markalara bakmak mantıklı değil. 20k₺ bandında Huawei tarafı MatePad 11.5s 2026 modelini sunuyorken iPad tarafında iPad A16 alabiliyorsun. Hangisinin daha iyi olduğunu söylememe gerek yok sanıyorum, IPad'teki A16 yongası Single Core'da kendinden çok daha pahalı olan Tab S11 serisindeki dimensity 9400 Plus seviyesinde güç sunuyor.
Huawei tarafında şu an tek alınabilir model MatePad 11.5 2025 modeli, o da fiyatından dolayı...
Genel Pro hariç IPad'lerin tek artısı çip. Geri kalanında kalite olarak yerlerde aynı zamanda düz IPad'e sahip bir kişi olarak söylüyorum.
Alacaklar için çip önemliyse zaten iPad bu konuda çok iyi. Ama geri kalanında Pro harici cidden o kadar iyi değil.
Surface Area
Üstün
- Makaleler
- 3
Genel Pro hariç IPad'lerin tek artısı çip. Geri kalanında kalite olarak yerlerde aynı zamanda düz IPad'e sahip bir kişi olarak söylüyorum.
Alacaklar için çip önemliyse zaten iPad bu konuda çok iyi. Ama geri kalanında Pro harici cidden o kadar iyi değil.
Base iPad için konuşacak olursak o fiyat için rakipsiz bir yonga, tablet sektörünün lideri bir yazılım ve bu sistemi uzun yıllar destekleyecek bir yazılım desteği sunuyor. O fiyata o kadar...
Air tarafı Base iPad'e ek olarak PC seviyesinde yonga, gayet kaliteli bir IPS LCD panel sunuyor. Diğer özellikleri sektör standardı.
Zaten tablet sektöründe şöyle bir durum söz konusu; iPad alırsan tablet, Samsung alırsan "Tabletimsi" bir cihaz, kalan markalardan birini alırsan da SIM kart takılamayan büyük ekranlı bir Android telefon elde ediyorsun.
Huawei tarafında ne yongaya optimize uygulamalar ne de güncel altyapıya sahip bir OS mevcut değil. Hâl böyleyken 20K₺'li rakamları Huawei kanadına yatırmak ölü yatırım olur, sadece fiyatı önceden tabletin fiyatına dahil edilmiş ama müşteriye "hediye" gibi lanse edilen Klavyeli kılıf ve kalem elde ediyorsun ek olarak...
Yeni konular
-
-
-
-
-
İnternet hızı kablolu bağlantıda 100 Mbps'ye sabitlendi
- muhammedemreyesilyurt
-
-
-