Hata aldığını nasıl anladınız? Recep bey yazılımında da hata vermiş ama olmuş. Tek tek dene sadece telnetle bağlan belki de arayüz şifresi farklı telnet portu 23 ile 2323 telnet ile bağlantı kurmazsa diğerine geç. (Telnet ayarlarını kontrol et açık olsun en kolay yolu PuTTY'le bağlanma bende CMD ile hata veriyordu. )

Bence üretim merkezleri farklı Recep beydekinde üretim bilgisi kısmında hym yazıyor sendekinde ldm bendekinde ldn yazıyor.

Bin dosyalarını siz mi hazırladınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada araştırma yaparken baya cihazın bin dosyasıyla firmwaresi buldum işimize yarayabilir linki ekledim. Boş vaktimde incelerim bunlara göre birkaç revize daha eklerim, dün 30 deneme yaptım olmadı yazılım sürümünü öğrenmeden çok başarılı olamayacağız gibi.

Nasıl yaptınız hocam bin dosyasına çevirmeyi, ben de uğraşırım.
Recep beyin githubunda bunu yapan programın linkini eklemiş bende popüler b sürümlerine göre revize ettim.

Bu arada araştırma yaparken bayağı cihazın bin dosyasıyla Firmware'si buldum işimize yarayabilir linki ekledim. Boş vaktimde incelerim bunlara göre birkaç revize daha eklerim, dün 30 deneme yaptım olmadı yazılım sürümünü öğrenmeden çok başarılı olamayacağız gibi.

Bakalım Recep hoca paylaşırsa bugün yazılımı olur inşallah.

Bu arada araştırma yaparken bayağı cihazın bin dosyasıyla Firmware'si buldum işimize yarayabilir linki ekledim. Boş vaktimde incelerim bunlara göre birkaç revize daha eklerim, dün 30 deneme yaptım olmadı yazılım sürümünü öğrenmeden çok başarılı olamayacağız gibi.

Recep beyin GitHub'unda bunu yapan programın linkini eklemiş bende popüler b sürümlerine göre revize ettim.

12.79 GB folder on MEGA ben de dün buldum bir şeyler araştırdım.

Bakalım Recep hoca paylaşırsa bugün yazılımı olur inşallah.

12.79 GB folder on MEGA ben de dün buldum bir şeyler araştırdım.

Bu arada sizdeki ldm versiyon olduğu için diğer forumdaki dosyanın olma ihtimali yüksek ama GPON'dan EPON'a çeviriyor. GPON olarak kullanmasamda olur diyorsan veya GPON'a çevirmeye uğraşırım diyorsan doğrudan onu deneyebilirsin. Yüksek ihtimalle olacaktır.

@Recep Baltaş hocam yapay zekaya Firmware'yi verip V500R021C00SPC128B125 kısmını arayüzden nasıl elde edebiliriz arayüzde nerede bulabiliriz veya tarayıcı konsoluna kod yazsak elde edebilir miyiz diye sorar mısınız?

NAND Dump Github'a eklendi. Github güncellendi.
raw_dump.bin dosyasını güncellerken hata veriyor.

Adsız.webp