@683 Peki bunlar bir kere kurup bırakabileceğim şeyler mi yoksa araad sırada problem yaşatıp yeniden kurulum gerektiren şeyler mi? Her zaman anneannemin yanında olamadığım içi minimum problem olması lazım. Bu yüzden tereddüt edip konuyu açtım.

@BerkayZ87 Anladm. Teşekkürler.

@683 Peki bunlar bir kere kurup bırakabileceğim şeyler mi yoksa araad sırada problem yaşatıp yeniden kurulum gerektiren şeyler mi? Her zaman anneannemin yanında olamadığım içi minimum problem olması lazım. Bu yüzden tereddüt edip konuyu açtım.

Kolayca iki uygulamadan birini kurup sorunsuz kullanabilirsiniz. Şu ana kadar kullanıp sorun yaşayan görmedim.

Yanlış bilgi: P60 Pro 2023 çıkışlı olup Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 kullanmaktadır
P50 Pro, 3 sene öncesinin işlemcisini kullanan bir telefon. Sebebi de Huawei'nin Qualcomm'dan çip alamaması. Alınmaz bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
P50 Pro, 3 sene öncesinin işlemcisini kullanan bir telefon.
Ee? Bu telefon 2023'te mi çıktı? Hayır. 2021'de çıktı. O yıla göre normal bir SoC ile çıktı. Burada anormal bir durum yok.
Sebebi de Huawei'nin Qualcomm'dan çip alamaması.
2023'te çıkmış olan P60 Pro'ya vahiy yoluyla mı Snapdragon 8+ Gen 1 geldi? Veya 2022'de çıkmış olan Mate 50 Pro'ya vahiy yoluyla mı Snapdragon 8+ Gen 1 geldi? Epey talihsiz bir yorum.