KaosGL'nin haberine göre, HÜDA-PAR LGBT karşıtı kanun teklifini meclise sundu:

• “Hayasızca hareketler” suçunun kapsamı genişletiliyor ve aynı cinsiyetten kişiler arasındaki cinsel ilişkiler suçun nitelikli hali olarak tanımlanarak cezası bir kat artırılıyor.
  • LGBTİ+ dernekleri açıkça hedef alınarak, bu tür faaliyetler tüzel kişiler tarafından gerçekleştirilirse özgü güvenlik tedbirleri öneriliyor.
  • “Biyolojik cinsiyetini gizleyerek evlenme” fiili suç olarak tanımlanıyor ve bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası öngörülüyor.
  • Kanun gerekçesinde cinsiyetin sadece kadın ve erkek olarak tanınması gerektiği ve evlilik birliğinin yalnızca karşı cinsler arasında olabileceği belirtiliyor.
Bu işin sonu nereye gidiyor çok belli :).

Akılları sıra iki üç tane ahlak bekçisi, gerici yobazlar milletin özgürlüğünü ve hürriyetini kısıtlayacak, bunların ahlak anlayışı bel atından öteye gidemez, çocuklara taciz edene, hırsızlığa sesleri çıkmaz çünkü bunları yapan kendileri. Ülkecek bir an önce şu arap zihniyeti iktidardan kurtulmamız lazım, üstüne birde bu kanun teklifini destekleyen cahil sürüleri var. Amaçları ülkeyi tamamen yıkmak, başka da bir şey değil, ülkecek bir an önce malum kişiyi göndermek lazım, bunlara inat onur yürüyüşüne gideceğim, kimse özgürlüğümüzü elimizden alamaz, alamayacakta.

@11847, insanımızın eğitimsizliğini hafife almayın. Ekonomi bir şekilde düzelir de bu eğitimsizliğin nasıl düzelebileceğini bilemiyorum. Sosyal çürüme ileri seviyede.

İstediğiniz kadar linçleyin ama ilk defa hüda para katılıyorum, cezalar gayet yerinde, beni de Atatürk düşmanı yobaz birisi sanmayın bunu dedim diye, Atatürkçü olarak söylüyorum bunları LGBT normalleştirilmesi kadar saçma bir şey yok.

İstediğiniz kadar linçleyin ama ilk defa hüda para katılıyorum, cezalar gayet yerinde, beni de Atatürk düşmanı yobaz birisi sanmayın bunu dedim diye, Atatürkçü olarak söylüyorum bunları LGBT normalleştirilmesi kadar saçma bir şey yok.
Adam LGBT karşıtlığı bahanesiyle şeriat getirmeye çalışıyor, bu kanun heteroseksüel olan insanları da etkiliyor, çocukları taciz eden, hırsızlık, yolsuzluk, rüşvetçilik yapan sakallı, hacı, hoca ceza almıyor çünkü hepsi tayyip yanlısı ama cinsel ilişkiye giren ve eşcinseller ceza alacakmış birde yerindeymiş öyle mi, bana ne kim kiminle ilişkiye giriyorsa girsin hepimiz bir gün öleceğiz, iyi bir insan olduktan sonra ister hetero olsun isterse gay, milletin yatak odasından kime ne, bunu destekleyen de psikoloğa görünsün, gerçek olan islam değil bilimdir, hizbullahçı parti benim özgürlüğümü kısıtlayacakmış puhahaha :rofl: .

@11847, insanımızın eğitimsizliğini hafife almayın. Ekonomi bir şekilde düzelir de bu eğitimsizliğin nasıl düzelebileceğini bilemiyorum. Sosyal çürüme ileri seviyede.
Hepsi cahil, zaten tarihte ki çoğu kötü olay cahillikten olmuştur, şimdi bunları destekleyenler yarın recm cezasını da destekler, eğer ki bir Tanrı varsa bu ülkedeki siyasal islamcıların ömrünü ağaçlara versin.

Son düzenleme: