Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@4584 Benim yazdığım şeyi okuduğuna emin misin? Özgürlüklerin sınırsız olmasını savunmuyorum. Bir insanın özgürlüğü başkasını kısıtladığı yerde biter zaten. Benim bahsettiğim şey bu.
İnsanlar neyi istiyorsa onu yaşayabilirler, eğer birini bunu yaşamaya zorlarsa yasanın devreye girmesi gerekir.

Sen okudun mu? Toplumun temel değeri bireysel özgürlükten daha önemli. Ben savunmuyorum ve bu yasa yerinde bir karar olmuş. Daha uzatmayacağım.

Sen okudun mu? Toplumun temel değeri bireysel özgürlükten daha önemli. Ben savunmuyorum ve bu yasa yerinde bir karar olmuş. Daha uzatmayacağım.
Toplumun temel değerlerinden sürekli bahsediyorsun ama bir kez bile insan haklarından bahsettiğim yerlere cevap yazmamışsın. Bu da senin ne kadar taraflı bir insan olduğunu gösteriyor zaten.

LGBT gibi batının sorunlarının ülkemizde bu kadar önemsenmesi ve kötülenmesi cidden çok komik. Senin ülkende ekmek çift hanelere satılıyor olmuş, cidden toplumun ahlakının bozulmasının tek sebebi LGBT mi? :D

Her ne zaman bi' Almanya kadar refahımız olur o zaman yok insan hakları yok LGBT hakları bunlar hakkında konuşabileceğimizi düşünüyorum.

Kim ne derse desin sonuna kadar Müslüman biri olarak diyorum bunu kimse kimsenin cinsiyetine karışmamalı. Herkes kendi dilediğini yaşamakta özgür olmalı.
Fakat bazı LGBT topluluklarının ve LBGT bireylerin küçük çocuk/genç istismarından ve bunu özellikle özendirme çabasından ben de rahatsız oluyorum. Ama bunu engellemenin yolu daha da baskılamak değil.

LGBT gibi batının sorunlarının ülkemizde bu kadar önemsenmesi ve kötülenmesi cidden çok komik. Senin ülkende ekmek çift hanelere satılıyor olmuş, cidden toplumun ahlakının bozulmasının tek sebebi LGBT mi? :D

Her ne zaman bi' Almanya kadar refahımız olur o zaman yok insan hakları yok LGBT hakları bunlar hakkında konuşabileceğimizi düşünüyorum.
Ama hocam toplumsal değerler çok önemli (!).

Ama hocam toplumsal değerler çok önemli (!).
Evet bireysel özgürlükten daha önemli.
komik. Senin ülkende ekmek çift hanelere satılıyor olmuş, cidden toplumun ahlakının bozulmasının tek sebebi LGBT mi? :D
Bir sorun var diye diğer sorunu görmezden gelmemiz gerekmiyor.
Toplumun temel değerlerinden sürekli bahsediyorsun ama bir kez bile insan haklarından bahsettiğim yerlere cevap yazmamışsın. Bu da senin ne kadar taraflı bir insan olduğunu gösteriyor zaten.
İnsan hakları yasalarını ben çıkarmıyorum.

İnsan hakları yasalarını ben çıkarmıyorum.
Toplumun temel değerlerini de sen belirlemiyorsun fakat ölümüne savunuyorsun. Benim bahsettiğim şey üstte de yazdığım gibi madem bir sorun diğerini kapatmayacaksa ikisine de çözüm getirilsin. Ülkede bir sürü sorun varken tek sorun çok afedersiniz ama insanların cinsel organı ve duydukları zevk değil. İşsizlik problemi var, ekonomik problemler var, güvenli bir şekilde yaşamaya engel olan problemler de var. Böyle bir durumdayken neden insanı koruyan yasalar da gelmiyor? Benim bahsettiğim şey bu. Ama tabi buna da doğru düzgün bir cevap veremeyeceğinizi biliyorum. Yine de ben yazmış olayım.

Ek olarak toplumsal değerleri tekrar araştırdım ki yanlış bir bilgi vermeyeyim. Toplumsal değerlerin hepsi "saygı ve sevgi çerçevesinde ve insan yaşamını gerekmedikçe kısıtlamayan" bir çerçevede ele alınıyor. Bilginiz olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.