Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cidden 4-5 yaşındaki toplumun geleceği olarak nitelendirilen çocukların LGBT yürüyüşü görüp ahlakının bozulacağını falan düşünüyorsanız yanılıyorsunuz
Aslında psikoloji bilimi bozulur diyor. Çocuğun psikoseksüel gelişiminin olduğu yaşlar. Yani evet, sırf Netflix'ten, oradan buradan görmeyle etkileniyorlar. Bu saçma değil. Zaten çocuk model alarak gelişir, akıl yürüterek değil.

16 yaşındaki bir kızı eş cinselliğe özendiren dizi

Belki de çocuk her gördüğünden etkilenen, saftirik biridir. Olamaz mı? Pokemon izleyip kendini Charizard sanıp camdan atlayan da vardı. :)

Dizi karakterinden yola çıkarak eşcinselliğe merak duyuyorsa Kurtlar Vadisi izleyince Polat gibi takımı çekip beline emaneti mi takacak?

Müslümanlık böyle bir şey değil dostum. Müslümansan "zorunlu" olarak desteklemek zorundasın. Zira dininde idama kadar yolu var bu durumun.
O bireyin Müslüman olduğu ne malum. Evet dinde büyük günahlardan biri ama ben buna ne doğrudan destek veriyorum ne de mensubum. O kişi Müslüman da olmayabilir en nihayetinde. Hani karisilmamali. Dediğin doğru aslında evet ama şeriat ile yönetilmiyoruz.

Medeni kanun ve ceza kanunu'nda yeni değişikliklerin söz konusu olduğu taslak ortaya çıktı.

• Cinsiyet değiştirme yaşı 18'den 21'e yükseltilecek.
  • Cinsiyet değişikliği için üreme yeteneğinden sürekli olarak yoksun olduğunu belgelemek zorunlu hale gelecek.
  • Cinsiyet değişikliği için yalnızca sağlık bakanlığı'nın belirlediği tam teşekküllü eğitim ve araştırma hastaneleri onay raporu verebilecek. Aksi halde rapor mahkeme tarafından geçersiz sayılacak.
  • İzinsiz ameliyat konusunda hem operasyon yapan hem de yaptıran hapis ve para cezasına çarptırılacak.
  • Biyolojik cinsiyet ifadesi kanuna eklenerek, lgbti+ ifade biçimlerinin kullanılması yasaklanacak.
  • Biyolojik cinsiyet ve genel ahlaka aykırı davranışlarda bulunan, bu davranışlara teşvik eden ve özendiren kişiler hapis cezasına çarptırılacak.
  • Aynı cinsiyette kişilerin sembolik de olsa nişan vb. törenler yapması yasaklanacak.

Kaynak:

Sonunda. Şu hastalıklılara karşı atılmış düzgün bir adım. Hükümeti takdir ettiğim tek nokta.

Müslümanlık böyle bir şey değil dostum. Müslümansan "zorunlu" olarak desteklemek zorundasın. Zira dininde idama kadar yolu var bu durumun.
Günümüzde dinin katı kuralları uygulanmıyor, ki Kur'an-ı Kerim'de Allah'ın verdiği canı ondan başka kimsenin alamayacağı da açıkça yazıyor. Ayrıca bir başkası kötü işler yapıyor diye senin Müslümanlığın neden bozulsun ki? Alkol içen birini görünce "Alkol içmek dinimde yasak seni idam ettirmeliyim" mi diyorsun? Biraz mantıklı olalım.
Ders verdikten sonra teneffüs arasında lise öğrencilerinin konuşmasına kulak misafiri olmuştum. Henüz 10. sınıfa giden kız grubundaki bir kız, izlediği dizideki karakter eş cinsel olduğu için eş cinselliğin güzel bir şey olduğunu arkadaşına anlatıyordu. Arkadaşı ise cinsiyet değiştirmeyi düşündüğünü çünkü ünlü bir kişinin böyle yaptığını ve o kişiyi çok sevdiğini söylüyordu.

O günden beridir LGBT'den de bunu normalleştirmeye çalışanlardan da nefret ederim. 16 yaşındaki bir kızı eş cinselliğe özendiren dizinin senaristine selamlarımı iletiyorum.

Normal şartlarda asla desteklemeyeceğim bir yasa olsa da günümüz için gayet isabetli olmuş. LGBT ve türevleri Dünya genelinde tüm toplumlara zorla empoze edilmeye çalışılıyor ve LGBT'liler çoğunlukla özendirme yoluyla bu yola giriyor. Açıp sıradan bir Netflix dizisi izleyerek bunu zaten görebilirsiniz.
Ben Netflix'e RTÜK'ün el atması gerektiğini kesinlikle ama kesinlikle destekliyorum. Netflix'in orijinal yapımlarının tümünde seks, azgınlık ve eşcinsellik konuları hakim ve böyle filmler yapmaya devam ediyorlar. Fikrinize ben de katılıyorum.

Belki de çocuk her gördüğünden etkilenen, saftirik biridir. Olamaz mı? Pokemon izleyip kendini Charizard sanıp camdan atlayan da vardı. :)

Dizi karakterinden yola çıkarak eşcinselliğe merak duyuyorsa Kurtlar Vadisi izleyince Polat gibi takımı çekip beline emaneti mi takacak?
İnsanın karakteri ve cinsel kimliğini belirleyen "araştırmalara göre" çevredir. Yani evet insan küçük yaştan beri bu tarz filmler izleyip böyle şeyler görüyorsa etkilenebilmesi çok doğal. Türkçe öğrenmek gibi düşünün, bebeklikten itibaren alfabe öğrenerek dil öğrenmiyoruz, çevreden maruz kaldığımız için öğreniyoruz. Aynı mantık.

O bireyin Müslüman olduğu ne malum. Evet dinde büyük günahlardan biri ama ben buna ne doğrudan destek veriyorum ne de mensubum. O kişi Müslüman da olmayabilir en nihayetinde. Hani karisilmamali. Dediğin doğru aslında evet ama şeriat ile yönetilmiyoruz.
Ek bilgi: dedikodu yapmak da en büyük günahlardan birisi ve kul hakkı yemek de öyle. Kim bilir o yorumu yazan insan bunları kaç kere yaptı :D.

Çocuklar kaset gibidir 7 yasina kadar ne gorurse omru boyunca onu tekrar ederek yasar demisler. Kimin LPG oldugu, kimin tup olacagi umurumda degil. Kendilerine karsi gayet ilimli da davranirim ama aralarindan cok o. Cikiyor, boyle olunca bu topluluga karsi pozitif bir duygu beslememi beklemeyin. Kanun falan da umurumda degil. (moderator kardeslerim hayati gercekler bunlar bakin o. Dan ceza meza istemem)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.