Hukuk bölümü nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SadeceEfe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 227
  • Etiketler Etiketler
    hakkında

SadeceEfe

Uzman
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Merhaba benim hukuk hakkında birkaç sorum var arkadaşım bana savcı olduğumda istediğim yerde yemek yiyemeyeceğimi koruma ile gezmek zorunda olduğumu istediğim yerden ev alamayacağımı söyledi bunlar doğru mu birkaç hukuk hakkında tavsiyeniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Arkadaşın biraz bol keseden atmış gibi, doğu tarafı için doğru olabilir ancak okula meslek tanıtımına gelen abi normal insan gibi yaşadığını hiçbir fark olmadığını söyledi.

Hocam hukuk bence önü çok açık bir alan değil avukatlık yapmak isteseniz artık günümüzde çok fazla var iş bulmanız zor hakim savcı olmayı düşünüyorsanızda çok sağlam bir torpile ihtiyacınız var diyelim ki oldunuz savcıların ve hakimlerin bazılarının korumayla gezmesi gibi şeyler olağan şeyler fakat o kadar da hayatınızı karattacak kadar olduğunu sanmıyorum.

Hocam hukuk bence önü çok açık bir alan değil avukatlık yapmak isteseniz artık günümüzde çok fazla var iş bulmanız zor hakim savcı olmayı düşünüyorsanızda çok sağlam bir torpile ihtiyacınız var diyelim ki oldunuz savcıların ve hakimlerin bazılarının korumayla gezmesi gibi şeyler olağan şeyler fakat o kadar da hayatınızı karattacak kadar olduğunu sanmıyorum.

Hukuk önü açık değil demek biraz abartı. Türkiye gibi bir yerde önü açık meslek grubu nedir?

Hocam bence yanlış düşünüyorsunuz mesela koç üniversitesindeki bir avukat nasıl işsiz kalsın torpil konusunda haklısınız ama herkesin illaki bir yerde tanıdığı vardır hiç sevmem böyle konuları ama zorunlu olarak gerekirse yapmak durumunda kalırım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt