Dolaylı veya dolaysız yoldan hukuka etki eden bir bölüm değil. Hukuk istersen çok büyük işlere imza atacağın bir bölüm. Yani dinamik bir alanın önü kapalı olamaz.
Hukuk önü açık değil demek biraz abartı. Türkiye gibi bir yerde önü açık meslek grubu nedir?
Hocam bence yanlış düşünüyorsunuz mesela koç üniversitesindeki bir avukat nasıl işsiz kalsın torpil konusunda haklısınız ama herkesin illaki bir yerde tanıdığı vardır hiç sevmem böyle konuları ama zorunlu olarak gerekirse yapmak durumunda kalırım.
Tabii ki kesin net bir şey söyleyemem bunlar sadece benim fikirlerim şahsen artık Türkiye'de iyi mühendislikler veya tıp diş hekimliği dışı çok fazla mesleği garanti olan bölüm kaldığını düşünmüyorum.
Orada yanlış okumadan umarım sizde kazanırsınız yazmışım kusura bakmayın daha yanlış okuyorum iyi üniversite istiyorum![]()
Tabii ki kesin net bir şey söyleyemem bunlar sadece benim fikirlerim şahsen artık Türkiye'de iyi mühendislikler veya tıp diş hekimliği dışı çok fazla mesleği garanti olan bölüm kaldığını düşünmüyorum.
Evet o konuda haklısınız tabii ki çok üst düzey ünilerden çıkan birisi kesinlikle işsiz kalmaz fakat çok az insan oraları kazanabiliyor derece yapmak gerekiyor inşallah sizde kazanırsınız.