Hynix T-Force RAM nasıl OC nasıl yapılır?

@Ayhan Dönmez buyurun Hynix a-m farkları ne ve nasıl anlarım hangisi olduğunu.

Dosya Ekleri

• ss.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 43
@Ayhan Dönmez buyurun Hynix a-m farkları ne ve nasıl anlarım hangisi olduğunu.
Sendeki A-Die bakmıstık @LH44 ile, BIOS SPD kısmında ya da HWiNFO gibi programlarda tam mod açıp modüllerden birine tıklayınca SK Hynix ibaresi yer alıyor üretici kısımda.

Dosya Ekleri

• assaas.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 30
@ggbye Hynix A-die, M-die'a kıyasla daha potansiyelli bir çip, 1x16, 1x32 için. 1x24'ler revize M-die. Onlarda iyi.

Sizin RAM Hynix A-die.

CL24 çok zorlar hepimizi.
CL26'da kalmak ideal. Geri kalanı @Ayhan Dönmez açıklamış zaten.

Teşekkür ederim.

@LH44 @Ayhan Dönmez tRP 30 testen geçti bir sorun yok böyle kalsınmı ayarlarıma göz atar mısınız size zahmet en iyi ayarları yapmak istiyorum.

Dosya Ekleri

• xxx.webp
    29 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

@LH44 @Ayhan Dönmez tRP 30 testen geçti bir sorun yok böyle kalsınmı ayarlarıma göz atar mısınız size zahmet en iyi ayarları yapmak istiyorum.
Gayet iyi, şöyle yapabilirsin her şey aynı kalmak suretiyle sadece frekans kısmını 6000 yerine 6200 yapabilirsin şu anda sadece bunu değiştir öyle bak, stabilse öyle kullanırsın, sadece 6200 yap yani frekans kısmını ve uclk=mclk kalsın diğer tüm ayarlar değerler aynı kalsın.

Sistem açmazsa diye işini garantiye al, bu ayarları profile kaydet bios'ta, bu profil stabil senin şu anda @ggbye

Teşekkür ederim.

BIOS sıfırlarsam ucacak her şey daha BIOS sıfırlayınca midem bulanıyor 6000-6200 farkı ne ki 6K RAM açılmaz falan başımıza iş almayalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…