Oyun oynayan birisi değilim batarya yoğun kullanımda 1 gün normal kullanımda 1.5 günü karşılıyor arkadaki ekran selfie çekimlerinde çok işimi görüyor işlemciside gayet yeterli herhangi bir problemim olmadı batarya konusunda mi 14'e göre %10 %15 daha erken bitiyor oda pilin ömrüne göre kabul edilebilen bir değer.
Detaylar
Kim cevapladı?Onlara Android 15 tabanlı HyperOS 3 gelecek yine hafif olur diye düşünüyorum. EU ROM kullananlar yaşadı bile.Buradaki çoğu telefonda iyi çalışacağını düşünmüyorum. Redmi Note 12, C serileri, POCO C serisi vs. gelmemesi daha iyi olur. Gelseydi daha kötü deneyim yaşayabilirdiniz.
Batarya ömrü bitmiştir hocam hızlı bitmiyor normalde, işlemci biraz fazla güç kullanıyor ama ekran süresi 6-7 saatleri buluyor normal kullanımda.Kamera hariç teneke telefon. İşlemci ve batarya sudan daha hızlı bitiyor.
13T ve 14T modelleri listede yok ama alacak hocam.
- Makaleler
- 6
Onlara Android 15 tabanlı HyperOS 3 gelecek yine hafif olur diye düşünüyorum. EU ROM kullananlar yaşadı bile.
Bu kadar tasarımsal ve animasyonların iyi olmayacağını düşünüyorum.
Dagster3532
Becerikli
Elinize sağlık ama liste içinde çok ufak eksiklik var beğenmedim atmak yerine hatırlatmak istedim. Xiaomi 14T serisi yeni olmasına rağmen listede yok.
- Makaleler
- 6
Elinize sağlık ama liste içinde çok ufak eksiklik var beğenmedim atmak yerine hatırlatmak istedim. Xiaomi 14t serisi yeni olmasına rağmen listede yok.
Bayağı eski bir iddia bu. Global liste çıksın yenisini atarım.
Deneyimleyenleri izledim de Apple arayüzüne çok benzemiş. Dinamik ada çok iyi olmuş, çok daha stabil olduğunu söylüyorlar 14t Pro kullanıyorum bir an önce gelse de deneyimlesek.
Resmi takvim ve alacak telefonlar açıklandı. Detaylı göz atmak isteyenler konuya bakabilir.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Redmi Note 12 4G.
Redmi Note 12 4G NFC.
Redmi Note 12s.
Redmi Note 12 Turbo.
Redmi Note 12t Pro.
Resmi Note 12 Pro 5G de dahildir sanırım bu listeye.