Oyun oynayan birisi değilim batarya yoğun kullanımda 1 gün normal kullanımda 1.5 günü karşılıyor arkadaki ekran selfie çekimlerinde çok işimi görüyor işlemciside gayet yeterli herhangi bir problemim olmadı batarya konusunda mi 14'e göre %10 %15 daha erken bitiyor oda pilin ömrüne göre kabul edilebilen bir değer.

Buradaki çoğu telefonda iyi çalışacağını düşünmüyorum. Redmi Note 12, C serileri, POCO C serisi vs. gelmemesi daha iyi olur. Gelseydi daha kötü deneyim yaşayabilirdiniz.
Onlara Android 15 tabanlı HyperOS 3 gelecek yine hafif olur diye düşünüyorum. EU ROM kullananlar yaşadı bile.

Elinize sağlık ama liste içinde çok ufak eksiklik var beğenmedim atmak yerine hatırlatmak istedim. Xiaomi 14T serisi yeni olmasına rağmen listede yok.

Deneyimleyenleri izledim de Apple arayüzüne çok benzemiş. Dinamik ada çok iyi olmuş, çok daha stabil olduğunu söylüyorlar 14t Pro kullanıyorum bir an önce gelse de deneyimlesek.

Resmi takvim ve alacak telefonlar açıklandı. Detaylı göz atmak isteyenler konuya bakabilir.
20250928_205251.webp