Hyperx Cloud 3 garanti süresi ve deri soyulmaları

Durinbaba

Çalışkan
Hyperx Cloud 3 kablosuz kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum. Kafa bandı tarafındaki deri artık soyuluyor. Neyse mail attım resimleri gönderdim bana gönderdiği cevap bu '' Fotoğraflarda normal aşınma ve yıpranma gibi görünüyor. Süreci yavaşlatmak için kulaklığın sıcak bir yerde veya doğrudan güneş ışığı altında saklanmamasını öneririz'' Şimdi kulaklığın padleri de aşınsa bunlara göre normal olacak hem de bir sene içersinde. Bu tür şeyler garanti kapsamına girmiyor mu? İlla kulaklıktan cızırtı veya uğultu falan mı gelmesi gerekir dedim daha geri dönüş olmadı. Size de sorayım sizce resimlerdeki sorun garanti içinde olur mu olmaz mı? Bu soyulma işi daha da devam edecek gibi çünkü resimlerde ne kadar görünüyor bilmiyorum baya aşınma oluşumu var.

Dosya Ekleri

• 20250519_193655.webp
    20250519_193655.webp
    4,5 MB · Görüntüleme: 53
  • 20250519_193704.webp
    20250519_193704.webp
    4,4 MB · Görüntüleme: 51
  • 20250519_193644.webp
    20250519_193644.webp
    4,7 MB · Görüntüleme: 38
  • 20250519_193723.webp
    20250519_193723.webp
    4,7 MB · Görüntüleme: 43
HyperX Cloud 3 kablosuz kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum. Kafa bandı tarafındaki deri artık soyuluyor. Neyse mail attım resimleri gönderdim bana gönderdiği cevap bu " fotoğraflarda normal aşınma ve yıpranma gibi görünüyor. Süreci yavaşlatmak için kulaklığın sıcak bir yerde veya doğrudan güneş ışığı altında saklanmamasını öneririz" şimdi kulaklığın padleri de aşınsa bunlara göre normal olacak hem de bir sene içerisinde. Bu tür şeyler garanti kapsamına girmiyor mu? İlla kulaklıktan cızırtı veya uğultu falan mı gelmesi gerekir dedim daha geri dönüş olmadı. Size de sorayım sizce resimlerdeki sorun garanti içinde olur mu olmaz mı? Bu soyulma işi daha da devam edecek gibi çünkü resimlerde ne kadar görünüyor bilmiyorum bayağı aşınma oluşumu var.

Kullanıcı hatası olarak gözüküyor eğer şehrinizde teknik servis varsa parasıyla yaparlar.

Kafa bandını değiştirmiyorlar. Kulak padlari veyahut mikrofonda falan yenisi yollanıyor direkt hocam. Kulaklik bozulursa da eskisi istenmiyor fatura yollarsaniz yenisini kargoluyorlar eskisi sizde kalsın diyerek.
Desene elimiz de patladı.
Kullanıcı hatası olarak gözüküyor eğer şehrinizde teknik servis varsa parasıyla yaparlar.
Parayla yaptırma işine hiç girmem hocam ucuzdan ikinci el alan olursa satarım yada bir köşe de durur.

2017'den beri HyperX kullanıyorum. Suni deri kaplamalı modellerin hepsinde durum böyle. Sanırsam en iyi koruma yöntemi pedleri ıslak bir bezle silmemek, olduğu gibi bırakmak. Ayrıca Alpha S kulaklığımın kendi pedlerini sevmediğim için N11'den 250 TL'ye bir ped almıştım, orijinalinden çok daha iyi hissetiriyor.

Son düzenleme:
Geri
Yukarı Alt