Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3000
Fiyat göre baktığında kötü söylenebilecek pek yanı yoktu, bundan 10 gün önce.
Logitech G PRO X2 Wireless.
HS80 Corsair.
HyperX Cloud Alpha.
HyperX Cloud 3
Bunlara baktığımda benim karar bütçem gereği Pro X 2 oldu mikrofon performansı nedeni ve galiba Logitech seviyorum.
Fakat 3000TL bandında kötülenebilecek yanı da yok fiyatına göre makul bir kulaklık. Kötüleyenler ne ile kıyaslayıp ne özelliğinin kötü olduğunu söylerse tartışılabilir.
Ayrıca kim nerede nasıl kullandığı çok değişken bir konu Windows ses kaydedicisi farklı Discord farklı TeamSpeak farklı oyun içi iletim farklı her platformda sesin işlendiği codec ve kontrolcüler sesi bambaşka şekillerde iletiyor.
Kendimden örnek verirsem mikrofon ayarlarını güzel yapamazsam, telefoncudan aldığın 50 liralık 3.5 jacklı mikrofon daha iyi çalışıyor.
Logitech G PRO X2 Wireless.
HS80 Corsair.
HyperX Cloud Alpha.
HyperX Cloud 3
Bunlara baktığımda benim karar bütçem gereği Pro X 2 oldu mikrofon performansı nedeni ve galiba Logitech seviyorum.
Fakat 3000TL bandında kötülenebilecek yanı da yok fiyatına göre makul bir kulaklık. Kötüleyenler ne ile kıyaslayıp ne özelliğinin kötü olduğunu söylerse tartışılabilir.
Ayrıca kim nerede nasıl kullandığı çok değişken bir konu Windows ses kaydedicisi farklı Discord farklı TeamSpeak farklı oyun içi iletim farklı her platformda sesin işlendiği codec ve kontrolcüler sesi bambaşka şekillerde iletiyor.
Kendimden örnek verirsem mikrofon ayarlarını güzel yapamazsam, telefoncudan aldığın 50 liralık 3.5 jacklı mikrofon daha iyi çalışıyor.
HyperX Cloud 3 aldım fakat bazıları kötü olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? 3.000 TL'ye alınabilecek daha iyi kulaklıklar var mı? Ağırlıklı olarak FPS oyunu oynuyorum.
3000 bandına H9 daha iyi bir seçim.
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık Fiyatı - Elit Müzik
Fifine Ampligame H9 Mikrofonlu 7.1 Oyuncu Bilgisayar Yayıncı RGB Kulaklık özel fırsatlarla Elit Müzik'te. Hemen incele!
DarthGorsoy
Bilgin
DTS:X uygulamasıyla cok guzel bir kulaklık. 2.600/2.700 civarına almıştım hiç olumsuz bir durum yaşamadım. Bazı arkadaşlarin hoşuna gitmediği oluyor ama o zaman millet kartı olmayan Razer öneriyordu mesela. Cloud 3 bir ara 2.400'leri gormustu sanırsam.
Bu fiyat bandı (3.000) yine normal fiyatı, alinir.
Bu fiyat bandı (3.000) yine normal fiyatı, alinir.
- Makaleler
- 6
Alınır, F/P bir kulaklık.
Soraka Kajmer
Çalışkan
Wireless kullanıyorum çok memnunum mik kalitesi çok başarılı.
DarthGorsoy
Bilgin
Wireless kullanıyorum çok memnunum mik kalitesi çok başarılı.
Katılıyorum, amatör podcast bile cekilir.
Soraka Kajmer
Çalışkan
Peki Fifine H9 ile kıyaslarsak hangisini daha iyi sizce?
Cloud 3.
demjr
Becerikli
Sizce hangisi daha iyi hocam Fifine H9 mu yoksa Cloud 3
Teşekkürler