Bütçe
3000

demjr

Becerikli
HyperX Cloud 3 aldım fakat bazıları kötü olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? 3.000 TL'ye alınabilecek daha iyi kulaklıklar var mı? Ağırlıklı olarak FPS oyunu oynuyorum.

Fiyat göre baktığında kötü söylenebilecek pek yanı yoktu, bundan 10 gün önce.
Logitech G PRO X2 Wireless.
HS80 Corsair.
HyperX Cloud Alpha.
HyperX Cloud 3

Bunlara baktığımda benim karar bütçem gereği Pro X 2 oldu mikrofon performansı nedeni ve galiba Logitech seviyorum.

Fakat 3000TL bandında kötülenebilecek yanı da yok fiyatına göre makul bir kulaklık. Kötüleyenler ne ile kıyaslayıp ne özelliğinin kötü olduğunu söylerse tartışılabilir.

Ayrıca kim nerede nasıl kullandığı çok değişken bir konu Windows ses kaydedicisi farklı Discord farklı TeamSpeak farklı oyun içi iletim farklı her platformda sesin işlendiği codec ve kontrolcüler sesi bambaşka şekillerde iletiyor.

Kendimden örnek verirsem mikrofon ayarlarını güzel yapamazsam, telefoncudan aldığın 50 liralık 3.5 jacklı mikrofon daha iyi çalışıyor.

HyperX Cloud 3 aldım fakat bazıları kötü olduğunu söylüyor. Siz ne düşünüyorsunuz? 3.000 TL'ye alınabilecek daha iyi kulaklıklar var mı? Ağırlıklı olarak FPS oyunu oynuyorum.

3000 bandına H9 daha iyi bir seçim.

DTS:X uygulamasıyla cok guzel bir kulaklık. 2.600/2.700 civarına almıştım hiç olumsuz bir durum yaşamadım. Bazı arkadaşlarin hoşuna gitmediği oluyor ama o zaman millet kartı olmayan Razer öneriyordu mesela. Cloud 3 bir ara 2.400'leri gormustu sanırsam.

Bu fiyat bandı (3.000) yine normal fiyatı, alinir.