Bütçe
3000
3 Aydır kullanıyorum pişman edecek bir kulaklık değil. Microsoft Store'dan DTS Sound Unbound uygulamasını indirebilirsiniz. Otomatik olarak aktivasyonu sağladı bende. Kendi yazılımında da ayarlarım bu şekilde. Tizlerinin biraz eksik olduğunu düşündüğüm için Treble Boost ayarında kullanıyorum. Spatial Sound açtığımda ses çok değişiyor, gümbür gümbür gelmeye başlıyor ama bu ayarı açtığında sesin bozulduğunu söyleyen birisine denk gelmiştim. Deneyip görebilirsiniz, Windows ses ayarlarından da Uzamsal Ses ayarını DTS Headphone:X şeklinde kullanıyorum.
1751805486360.webp

@demjr, Bahsettiğiniz model hakkında bir bilgim yok. Yalnızca Cloud 3 nezdinde konuşabilirim ve Cloud 3 de güzel.
Teşekkür ediyorum

3 Aydır kullanıyorum pişman edecek bir kulaklık değil. Microsoft Store'dan DTS Sound Unbound uygulamasını indirebilirsiniz. Otomatik olarak aktivasyonu sağladı bende. Kendi yazılımında da ayarlarım bu şekilde. Tizlerinin biraz eksik olduğunu düşündüğüm için Treble Boost ayarında kullanıyorum. Spatial Sound açtığımda ses çok değişiyor, gümbür gümbür gelmeye başlıyor ama bu ayarı açtığında sesin bozulduğunu söyleyen birisine denk gelmiştim. Deneyip görebilirsiniz, Windows ses ayarlarından da Uzamsal Ses ayarını DTS Headphone:X şeklinde kullanıyorum.Eki Görüntüle 160967
Teşekkür ediyorum bu kadar ayrıntı için elinize sağlık

Son düzenleme: