wenJa97

Uzman
Herkese selam. HyperX Cloud III kablosuz modelini satın aldım. Sürücüsünü indirip güncelledim ancak henüz detaylı ayarlarla pek ilgilenmedim. Bu kulaklığı kullanan ya da kendi deneyimiyle en iyi performansı yakaladığını düşündüğü ayarları paylaşabilecek biri var mı?

Şu an kulaklıktan tam performansı alamıyormuşum gibi hissediyorum. Ses kalitesini olabildiğince artırmak istiyorum; bu konuda tavsiyelere açığım.

Müzik, yayın, film için ayrı, rekabetçi oyunlar için ayrı bir ayar yapılabiliyor mu?

Son düzenleme:
Bende kablolu modeli var, farklılık gösterir mi bilmiyorum. NGENUITY uygulamasından EQ ayarı Treble Boost, Spatial Sound açık. Ek olarak DTS:X uygulamasını indirdim, Windows uzamsal ses DTS Headphone:X seçip kullanıyorum.

Bende tatlı bir EQ ayarı var ancak uygulamanın göreceği dosya uzantısını buraya atmam ne kadar etik onu bilmiyorum.
O yüzden uzun yöntem :

1- HX Uygulamasından masa üstüne bi tane random EQ ayarı save et.
  • Bu dosyanın .HXP olması gerekiyor.
  • İstersen o dosyayı kopyala ve onun üstüne yap.
1755203864651.webp

2- Dosyayı not defteri ile aç ve spoiler daki garip gurup şeyi gir.
ʃe}Õ Îƒ,M& RNHÕ/ÂÜBase Settings (1)eIìww!DŠF¾*ÙÁ
Í´~Å>Ï&¢ Œ@˜d.´R#. ÿÿ ğ? à?Øäù¤‘L Y•“"ÜG! Í´~PÜŒ¾ÏKN„ ë¡ÀŞÀ ÿÿ— ÀÃÃA@ ğ? à?Õϯõ6J™(¦1H#_ Í´~u•N¿±OŠ¢‰Ö‹± ÿÎÿ ÀááQ@ ğ? à?<iBQJŞEJ³ÂÊŞŸ] Í´~ïÕ%F
A¤é9l
ııa ÿ2ÿ [@ ğ? à?x ÊêUÇK•hº×‹Úq Í´~³2Æ#ÑWïH—Óòâz® ÿ ÿg €‡b@ ğ? à?›g&tK„ͬ
Ѻám Í´~{€ñuÍmL’2)¸Vòª ÿ ÿÿ €f@ ğ? à?ÑÑú¦Qñ2C¹"»¥2€3ş Í´~>pM! ‡@³‚ÉûÛs ÿ hÿ ñğj@ ğ? à?
|ücѦpAƒX
>± Í´~±&Åßà’û@¢COÜÍ» ÿ+ ÿ ÃCo@ ğ? à?îÙä!HLF™·já=Fã Í´~qCÑÈùD°óÛ*jòn4 ÿÍ ÿ ÀÃr@ ğ? à?§cÊŞ A“(•Dó Ì‚ Í´~<IKH˜ÇAc‘%±¸ ÿÿ --t@ ğ? à?Ôôã(i L”ØW6oXm =ä+1’óßÌ|eb@š§PO €ªº ÿÿÿÿ ğ?
1.ZMt1B¦¶¹Y3Ç=d ¸ è ¸ (# Í´~¾?ñ„ÀD®¯:«ß€«p €f@
ÿÿ ğ? à?iıº5
äVM¦>±<ߨÏÍÌL= ÿÿ— ÀÃÃA@ ğ? à?%£Ø¤E»:Ùós Ö²š™> ÿÎÿ ÀááQ@ ğ? à?Ş ıúë%N’´™¨çÇ €> ÿ2ÿ [@ ğ? à?ºs·ÃkÎM–F.úXÕ33³> ÿ ÿg €‡b@ ğ? à?1œ>Uê™âE›*¯¥Ï]Hffæ> ÿ ÿÿ €f@ ğ? à?§9c3ŒÆ{H¢¬y~—G®ÍÌ? ÿ hÿ ñğj@ ğ? à?é6K{ÈF[
Œ^3ÅÆff&? ÿ+ ÿ ÃCo@ ğ? à?>óZï‚@˜G1~ÚÚˆ @? ÿÍ ÿ ÀÃr@ ğ? à?Ù¬]o~Y¥AˆÇxÅx:4š™Y? ÿÿ --t@ ğ? à?Ä‹üè-@LŸWã TÆ›33s? ™ Jš™5\fºSL{lŞuF
¨ ®¶FìûBsO‚óˆÍÙ0*d ¸ p Í´~ı^*”@ ÅI¤NØ¥H ÿÿ ğ? à?¢ÌÀ¤L'°&Ÿ¨Ä ÿÎÿ ÀááQ@ ğ? à?ûãÛ¢O‘r7º^7' €> ÿ ÿg €‡b@ ğ? à?(Âey¼=Oìê!÷È ? ÿ hÿ ñğj@ ğ? à?şfÈOƒ9”^Û&r @? ÿÍ ÿ ÀÃr@ ğ? à?ØhZé>ôOŸµóN{ƒWL €? şs¼sõü{RK~ŸF‡°’JÚq 6(“(+`xIŸ”ÄuóÂÊJd ¸ è ¸ ˆ Í´~î¯Ìòn:Mª¼óôL#
ÿÿ ğ? à?ãñ—€MÈìIGº…¿2›ÍÌL= ÿÿ— ÀÃÃA@ ğ? à?ˆfêİP:ìK• 8¶vÄ´|š™> ÿÎÿ ÀááQ@ ğ? à?'¦E1®|BŸ‰öªSX €> ÿ2ÿ [@ ğ? à?ëkZå «lE¹3LU0?33³> ÿ ÿg €‡b@ ğ? à?,i¨AN³«B¹B_ffæ> ÿ ÿÿ €f@ ğ? à?ş2è_aÆM¾™hõ»r·KÍÌ? ÿ hÿ ñğj@ ğ? à?U—˜ªJb@„”^;ÍÏÿff&? ÿ+ ÿ ÃCo@ ğ? à?€8’E"ªıCƒ˜SJY« @? ÿÍ ÿ ÀÃr@ ğ? à?æo†Pı¾G˜åŸãUÅÍ}š™Y? ÿÿ --t@ ğ? à?’I%,iÈD樃
Å33s? zo@*¾Bæä8ËHµk2ÆãìàÆ ? ? 9‘]8I ‹äª|N»ïÜw®û
New Equalizer
Œ¿©Eşû‰‘ÙMªEA
‚év$ Œ¿©Ö;÷*Í/J±§äŠ
J @ ÀݽŒ¿©8¢NoÄÛõO·tu[vhúÜ } c´¾Œ¿©Ö¬Û'C‚˳-NÛ¼ ú ´
—¾Œ¿©ãRvO";‚Hµˆõl ô •ʾŒ¿©_4İÁ©×C…ÌË]H –1 è •Ê¾Œ¿©LBÂæƒL@£"R6½…ƒ Ğ BÄ€¾Œ¿©íøñ߉!ïE·ÆW˜¶ˆ4 \ŠU¾Œ¿©ĞP³¶ŒıA›Å^!-O7 @ r8¾Œ¿©(.t›Æ(IƒZÆ~xHd €> —ʯ¼{`>2ò€éÅ<²'G‡£|.¹" ? ? ? œ>*“JíMƒ8
ÀÀ!d è ô è Í´~‚`WO¨×2C’æ´X## ÿÿ ğ? à? Ûš•Æ<kLŒùÚ h}š9c= ÿÿ --t@ ğ? à?æUÑSÄI˜ŒâÔÓ À«ª*> ÿÍ ÿ ÀÃr@ ğ? à?å”4šóD¦¾ä Ϲä8> ÿ+ ÿ ÃCo@ ğ? à?;÷Y?£OGKGF›dÁrÇ> ÿ hÿ ñğj@ ğ? à?4eLİÜBóX£é¥Šõ ? ÿ ÿÿ €f@ ğ? à?nÙÓİ3åH†YPï‚•ƒÈq? ÿ ÿg €‡b@ ğ? à?Ó% é„oN–şx 6ÉLBã8? ÿ2ÿ [@ ğ? à?ˆ•d”°;âDÚ©|Å¡mVUU? ÿÎÿ ÀááQ@ ğ? à?[ÛÑj5oK®ø$A|Çq? G3ÊÃÌØÑU A´†©ìwa¡ åS9}„G™Ä•ı¦A†d d d d d Í´~ˆŒE߈4Mœ#LA‡Ö ÿò ğ? `^^Ş?hk~ˆ
vA¡y³M;¿ pV4 rV4 sV4 qV4 €gE#
3- Uygulamada Upload tarzı bir yer olması lazım. Oradan .HXP uzantılı eq ayarları atılıyor.
4- Sana attığım kodu yapıştırdığın .HXP dosyasını seç.

Bu şekilde işe yarıyor olması lazım. İlk kez deneyeceğiz. Uygulamayı çakışma yaptığından silmiştim. (Kronik soruna denk geldim)