S olanı aalırım o zaman.
Zamanında cloud 2 çok popülerdi ama ben yıllar sonra edinmiştim. Ve kötüydü. Dedilerki HP aldı o maekayı ondan sonea kötüleşti dediler ama şu an yine herkes hyperx öneriyor. Umarım pişman olmam kafamı umarım sıkmaz
Ben kullanıyorum, gayet rahat bence.

S olanı alırım o zaman.
Zamanında Cloud 2 çok popülerdi ama ben yıllar sonra edinmiştim. Ve kötüydü. Dediler ki HP aldı o markayı, ondan sonra kötüleşti dediler ama şu an yine herkes HyperX öneriyor. Umarım pişman olmam, kafamı umarım sıkmaz

Güncel olarak ben de C3S kullanıyorum ve gayet memnunum, çok küçük bir sorun yaşadım ve hemen ürünün sıfırını gönderdiler. HP aldı ondan sonra kötüleşti diyenler neye dayanarak söyledi, çok merak ediyorum. Kafanızı sıkacağını düşünmüyorum, çoğu rakibine göre az daha ağır olsa bile gayet konforlu.

Güncel olarak ben de C3S kullanıyorum ve gayet memnunum, çok küçük bir sorun yaşadım ve hemen ürünün sıfırını gönderdiler. HP aldı ondan sonra kötüleşti diyenler neye dayanarak söyledi, çok merak ediyorum. Kafanızı sıkacağını düşünmüyorum, çoğu rakibine göre az daha ağır olsa bile gayet konforlu.

Çok teşekkür ederim. İyi Sosyaller 🙋‍♂️

Son düzenleyen: Moderatör: