Heisenberg55
Becerikli
Hocam cidden öyle bir direnç gösteriyor ki, aynı adam geldi yine. Bayağı bir konuştum, asla göndermeyecek bana
Hocam cidden öyle bir direnç gösteriyor ki, aynı adam geldi yine. Bayağı bir konuştum, asla göndermeyecek bana
Hocam cidden öyle bir direnç gösteriyor ki, aynı adam geldi yine. Bayağı bir konuştum, asla göndermeyecek bana.
Arkadaşlar durumu güncelleyim, bu görüşmelerden 1 gün sonra yani dün hp order ship den ürünlerin UPS kargoya verildiğine dair mail geldi. 1 gün sonra yani bugünde ürünler elime ulaştı. Mikrofon ve padleri ayrı kutularda barkodlu şekilde ve kalın havalı naylonların içerisinde göndermişler. Dikkatimi çeken ups poşetinin dışında da ACİL EKSPRESS ibaresi mevcuttu.Bugün belirtilen linkdeki support kısmına yazdım. Yaklaşık 5dk lik görüşme sonrasında 10+ yıllık hyperx cloud2 kulaklığımın mikrofon süngeri ve deri kulak pedleri için kayıt açtılar. Aradan 2 dakika geçti ve kayıt maili geldi. Yaklaşık 1 saat sonrada "kargoyla ilgili bilgilendirileceksiniz" gibisinden mesaj geldi. Hyperx cloud2 yi 10+ yıl önce aldım ve halende sorunsuz kullanıyorum, bozulmadığı sürecede kullanmayı düşünüyordum. Firmanın bu kadar zaman geçmesine rağmen kullanıcısına bu kadar hızlı destek sağlaması da markaya daha da bağladı beni![]()
Şu an teknik desteğe ulaşılamaması normal mi? Mesai saatleri içinde olmasına rağmen değiliz diyor bot yazılımı. Canlı desteğe bağlamıyor.
Adamlar kumaş ped veremeyiz diyip banladılar biraz ısrar ettim. 350 tl ye alıp geçicem buradan artıkHocam o saatler İngiltere saati üstüne 2 saat ekleyin.
Adamlar kumaş ped veremeyiz deyip banladılar biraz ısrar ettim. 350 TL'ye alıp geçeceğim buradan artık![]()