DrosairVRS

Başarılı
Merhaba, dün arkadaşlarımla Hypixel üzerinden Build Battle oynamak için orijinal Minecraft satın aldım. Ancak Hypixel’e girdiğimde banlandığımı gördüm. Fotoğrafları da ekledim. 14 günlük bir inceleme sürecine girileceği belirtilmiş.

Ne yapmam gerekiyor tam olarak? WARP ve VPN değiştirirsem sorun olur mu?

resim_2025-06-03_204251240.webp

resim_2025-06-03_204304302.webp

resim_2025-06-03_204310642.webp

resim_2025-06-03_204316331.webp

Merhaba, dün arkadaşlarımla Hypixel üzerinden Build Battle oynamak için orijinal Minecraft satın aldım. Ancak Hypixel’e girdiğimde banlandığımı gördüm. Fotoğrafları da ekledim. 14 günlük bir inceleme sürecine girileceği belirtilmiş.

Eki Görüntüle 152396
Eki Görüntüle 152397
Eki Görüntüle 152398
Eki Görüntüle 152399
Yapacak bir şey yok, 14 gün sonda ne olacağı belli olur.

Merhaba, dün arkadaşlarımla Hypixel üzerinden Build Battle oynamak için orijinal Minecraft satın aldım. Ancak Hypixel'e girdiğimde banlandığımı gördüm. Fotoğrafları da ekledim. 14 günlük bir inceleme sürecine girileceği belirtilmiş.

Eki Görüntüle 152396
Eki Görüntüle 152397
Eki Görüntüle 152398
Eki Görüntüle 152399

WARP VPN açmaktan kastınız sanırım IP değiştirmek çünkü sunucularda atılabilecek maximum ceza IP'ye atılan cezadır bunun tek çözümü farklı bir Minecraft premium hesabından IP resetleyerek ya da IP değiştirerek girmektir.

Daha oynamak için ilk girişinde banlı olduğunu mu gördün? Doğru mu anlıyorum? "Orijinal minecraft satın aldım" derken minecraft.net üzerinden mi aldın yoksa başkasının hesabını mı satın aldın? Eğer başkasının hesabı ise sebep bu olabilir. Eğer kendin aldıysan, muhtemelen CGNAT yüzünden oynadığın IPv4 adresi banlı. CGNAT'ın en büyük eksisi.

CGNAT Test

Bu site üzerinden test yap. En az 20 kez testi yap. Test supported protocols > Start initial test > Start normal test > Continue normal test (x20)

Eğer reusage %0 üstü çıkarsa maalesef IPv4 adresin CGNAT. Modemi kapa, bekle, tekrar aç. Yeni bir IP gelince onla test et.

Kesin bir çözüm için statik IPv4 satın alabilirsin.

Yapacak bir şey yok, 14 gün sonda ne olacağı belli olur.

Daha oynamak için ilk girişinde banlı olduğunu mu gördün? Doğru mu anlıyorum? "Orijinal minecraft satın aldım" derken minecraft.net üzerinden mi aldın yoksa başkasının hesabını mı satın aldın? Eğer başkasının hesabı ise sebep bu olabilir. Eğer kendin aldıysan, muhtemelen CGNAT yüzünden oynadığın IPv4 adresi banlı. CGNAT'ın en büyük eksisi.

CGNAT Test

Bu site üzerinden test yap. En az 20 kez testi yap. Test supported protocols > Start initial test > Start normal test > Continue normal test (x20)

Eğer reusage %0 üstü çıkarsa maalesef IPv4 adresin CGNAT. Modemi kapa, bekle, tekrar aç. Yeni bir IP gelince onla test et.

minecraft.netten aldım dekontu bile var hocam kendi alt gmailimi kullandım ana hesabımda bölge hatası veriyordu.

CGNAT Test

hocam ben warp kullandığım için mi oldu acaba ve usage 8. denemeden sonra %4e falan çıktı yarın statik ipv4 alırsam 14 gün sona banım açıldığında tekrar yemem demi?

Son düzenleme: