Josh

Uzman
Merhaba. Minecraft almak için cok hevesliydim. Sonunda satın aldım ancak hiç sarmıyor ne yapsam yapayım hiç eğlenemiyorum. Ama YouTube'dan videoları izleyince yine cok hevesleniyorum ancak öyle olmuyor. Başka ne yapabilirim? Minecraft'ta her türlü şey olur önerebileceğiniz.

Merhaba. Minecraft almak için cok hevesliydim. Sonunda satın aldım ancak hiç sarmıyor ne yapsam yapayım hiç eğlenemiyorum. Ama YouTube'dan videoları izleyince yine cok hevesleniyorum ancak öyle olmuyor. Başka ne yapabilirim? Minecraft'ta her türlü şey olur önerebileceğiniz.

Foxlu bir sunucu vardı. Oradaki kullanıcı parkurlarını deneyebilirsin join.foxcraft.net

Tek başına dümdüz giriş. İnternetten oto farm falan yapabilirsin, projelere girişebilirsin. Yaratıcılık senin tek sınırın. Şu an yeni bir dünyaya başladım mesela; chill chill survival oynuyorum. Sen ne kadar zaman geçirirsen oyun zaten sana karşılığını veriyor. Eğer vanilla oynayacak isen Fabric üzerinden client-side oyunu bozmayan; AppleSkin, BetterF3, Replay Mod, Sodium gibi oyun zevkini artıran modlar indir. Bunları tek tıkla CurseForge üzerinden indirebilirsin.

Tutarial'lardan uzak, kendi bilginle devre veya oto farm yapmayı dene. Saçma derecede sarıyor.
Veya CurseForge'daki popüler mod paketlerini öğren. Oyunu tamamen değiştiriyor.
ATM serisi neşedir, keyif sebebidir. Her yenisi çıktığında gömülürüm; otomasyonunu yapmadığım şey kalmaz.

İhtiyacın olmayacak büyüklükte farmlar yap ve bu farmlardan elde ettiklerini paylaşacak arkadaşlar ara.

Tek başına dümdüz giriş. İnternetten oto farm falan yapabilirsin, projelere girişebilirsin. Yaratıcılık senin tek sınırın. Şu an yeni bir dünyaya başladım mesela; chill chill Survival oynuyorum. Sen ne kadar zaman geçirirsen oyun zaten sana karşılığını veriyor. Eğer vanilla oynayacak isen fabric üzerinden Client-side oyunu bozmayan; appleskin, betterf3, replay mod, sodium gibi oyun zevkini artıran modlar indir. Bunları tek tıkla CurseForge üzerinden indirebilirsin.

ATM serisi neşedir, keyif sebebidir. Her yenisi çıktığında gömülürüm; otomasyonunu yapmadığım şey kalmaz.

Strestir de. Bitmek bilmez. Her şeyi %100'lemek çok zor. ATM9 oynarken yıldızı craftladıktan sonra 17 tane daha yapmam gerektiğini öğrenince save dosyamı sildim.

Son düzenleme:
Skyblock oyna, tek blok veya normal fark etmez, niyeyse birkaç ayda bir benim hep oynayasım gelir, bu konuyu görünce de oynayasım geldi oynayacağım mesela yarın.

Skyblock oyna, tek blok veya normal fark etmez, niyeyse birkaç ayda bir benim hep oynayasım gelir, bu konuyu görünce de oynayasım geldi oynayacağım mesela yarın.
Bende PrismLauncher yükledim Bedwars'ta takılıyorum eskisine ziyade daha eğlenceli, skyblock haritasını ve lucky block modunu da deneriz.

Sunucularda oynayabilirsin Minigames'li veya Towny'li sunucuları öneririm. Tek başına oynamak sıkıyorsa, oynayacak arkadaşın falan yoksa Towny'de takıl. Hem arkadaş bile bulabilirsin.